Şanlıurfa Valisi, kanaat önderleriyle buluştu

Güncelleme Tarihi:

Şanlıurfa Valisi, kanaat önderleriyle buluştu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2016 13:44

Şanlıurfa Valisi, kanaat önderleriyle buluştu

Haberin Devamı

ŞANLIURFA, (DHA) - ŞANLIURFA Valisi Güngör Azim Tuna, Suruç ilçesinde kanaat önderleri, mahalle muhtarları ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Suruç Öğretmenevinde düzenlenen etkinlikte, Vali Tuna ve diğer yetkililere taleplerini ileten vatandaşlar, kanaat önderleriyle birlikte çözüm önerilerini dile getirdi. Suruç’ta olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirten Vali Tuna, Şanlıurfa’nın 19 yaş ortalaması ile ülkenin en genç nüfusuna sahip şehri olduğunu belirterek şöyle dedi:

"Gelişen, büyüyen güçlü Türkiye’nin yarın bu genç nüfusa ihtiyacı olacak. Biz, bu gençlerimize iyi eğitim verip nitelik kazandırmak ve onlara yeni iş sahaları hazırlamak için gayret göstermeliyiz. Silahla, şiddetle hiçbir yere varılmaz artık bunu görmemiz lazım. Bize düşen; çalışmak, çocuklarımızı iyi yetiştirmek, devletimize destek olmak, devlete karşı duranlarla da aramıza net bir çizgi çizmek, onlarla mesafemizi korumak. Diğer sorunlarınızı biliyoruz. Bunlar yapılacak. Büyükşehir belediyemiz program dahilinde bunları yapmaya başladı. Ben bu noktada Büyükşehir Belediyemizin yaptığı çalışmaları takdir ediyorum."

Vali Tuna, toplantının ardından Suruç Belediyesi’ne geçerek kayyum olarak başkanlık görevini yürüten Tarık Açıkgöz’den bilgi aldı. 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!