Şanlıurfa Engelli Basketbol Takımı Süper Lig yolunda

Güncelleme Tarihi:

Şanlıurfa Engelli Basketbol Takımı Süper Lig yolunda
Oluşturulma Tarihi: Nisan 18, 2016 10:52

Şanlıurfa Engelli Basketbol Takımı Süper Lig yolunda

Haberin Devamı

ŞANLIURFA, (DHA)- GARANTİ Tekerlekli Sandalye Basketbol 1'inci Ligi'nde mücadele eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Engelli Basketbol takımı, ligin bitimine 4 maç kala 41 puanla Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'ne çıkmaya hak kazandı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Engelli Basketbol takımı oynadığı 22 müsabakanın 19'unu kazanarak elde ettiği 41 puanla, lig birincisi 44 puanlı Bağcılar ve 43 puanlı 2'ncisi Gaziantep Engelli Basketbol Takımlarının ardından 3'üncü takım olarak Süper Lig'e çıkmayı garantiledi. Centilmen oyunu ile oynadığı her oyunda rakiplerinin takdirini toplayan Büyükşehir Belediyesi Engelli Basketbol Takımı, Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Ligi'nde oynayacağı 4 maçta da lig birincisi olmak ter dökecek.

Desteklerinden dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'ye teşekkür eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Engelli Basketbol Takım Koçu Serdar Yıldırım, şunları söyledi:

"Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Engelli Basketbol takımımız ligin son 4 haftasında süper ligi garantiledi. Yaklaşık 26 haftalık uzun bi maratonun 22'nci haftasında süper ligi garantilemenin sevinci içerisindeyiz. Şuanda Şanlıurfa'nın ilk ve tek Süper lig takımı, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Engelliler Basket takımıdır. Bu başarıdaki en büyük katkı Büyükşehir Belediyemizin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nindir. Onların bizlere vermiş olduğu katkılarla bugün takımımız Süper Ligde Şanlıurfa'yı temsil edecek. Yıl boyunca usanmadan çalışan, müsabakalar da ve antrenmanlar da üstün performans gösteren sporcularımızı tebrik ediyorum. Destek veren tüm Şanlıurfalılara çok teşekkür ediyoruz."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!