Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi galibiyet serisini sürdürdü

Güncelleme Tarihi:

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi galibiyet serisini sürdürdü
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2014 13:19

- Kulüp başkanı Yıldırım: ''Başarımızı sezon sonunda şampiyonlukla taçlandırmak istiyoruz''

Haberin Devamı

ŞANLIURFA (AA) - Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi ekiplerinden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, çıktığı 5 karşılaşmayı da kazanarak galibiyet serisini sürdürdü.

Sezona Süper Lig hedefiyle başlayan Şanlıurfa temsilcisi, sergilediği performansla dikkati çekiyor. Rakiplerini farklı skorla yenen Güneydoğu temsilcisi, son maçında ise kentin diğer ekibi Ceylanpınar Engelliler'i 81-71 mağlup etti.

Grubun namağlup takımı Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, topladığı 10 puanla liderlik koltuğuna oturdu.

Şanlıurfalı engelliler, gelecek hafta deplasmanda karşılaşacağı Melikgazi Belediyesi'ni de yenerek zirvedeki yerini korumak istiyor.

- Taraftar desteği arttı

Kulüp başkanı Serdar Yıldırım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yakaladıkları galibiyet serisini sürdürmek istediklerini söyledi.

Haberin Devamı

Bu sezon mutlaka üst lig hedefine ulaşmak istediklerini belirten Yıldırım, sezon sonunda amaçlarına ulaşacaklarına inandığını ifade etti.

Oyuncularının özveriyle mücadele ettiğini belirten Yıldırım, şunları kaydetti:

''Şuana kadar çıktığımız 5 maçı da kazandık. Bu başarımızı sezon sonunda şampiyonlukla taçlandırmak istiyoruz. Oyuncularımızın moral ve motivasyonu çok iyi. Özellikle son haftalarda artan seyirci desteği bizi daha iyi motive ediyor. Umarım gelecek haftalarda galibiyet serisini sürdürürüz.''

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!