Sanko Şirketleri Gaptarım Fuarı’nda

Güncelleme Tarihi:

Sanko Şirketleri Gaptarım Fuarı’nda
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2016 11:43

SANKO HOLDİNG, İŞ VE TARIM MAKİNALARI ŞİRKETLERİNİN TÜM MODELLERİNİ GAZİANTEP ORTADOĞU FUAR MERKEZİ’NDE DÜZENLENEN GAPTARIM (GAP TARIM, TARIM TEKNOLOJİLERİ VE HAYVANCILIK FUARI)’NDA HEDEF KİTLESİ İLE BULUŞTURDU.

SANKO Holding, iş ve tarım makinaları şirketlerinin tüm modellerini Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi’nde düzenlenen GAPTARIM (GAP Tarım, Tarım Teknolojileri ve Hayvancılık Fuarı)’nda hedef kitlesi ile buluşturdu.
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ve İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nün destekleriyle, Akort Fuarcılık tarafından düzenlenen ‘GAPTARIM ve Gıda, Gıda Teknolojileri ve Ambalaj Fuarı (GAPFOOD), Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik’in de katıldığı törenle açıldı.
Fuarların açılış törenine, Şimşek ve Çelik’in yanı sıra, Gaziantep Vali Vekili Halil Uyumaz, Gaziantep Milletvekilleri Abdulkadir Yüksel, Mehmet Erdoğan, Nejat Koçer, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Sınav, Gaziantep Üniversitesi Rektör Vekili Cahit Bağcı, İl Emniyet Müdürü Erhan Gülveren, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, GSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Adnan Ünverdi, Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Eyüp Bartık, Akort Fuarcılık Genel Müdürü Gülseren Hülya Akkaya ve çok sayıda davetli katıldı.
Başak Traktör ve Sanko Makina’nın MST markası ile ürettiği iş makinaları, uzman personel tarafından fuarı ziyarete gelen çiftçilere teknik bilgileri ile tanıtıldı.
(KU-AOA-Y)
.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!