Sanibey Barajı Çalışanları İftar Yemeğinde Buluştu

Güncelleme Tarihi:

Sanibey Barajı Çalışanları İftar Yemeğinde Buluştu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 09, 2015 11:41

ANİBEY BARAJI ÇALIŞANLARI İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

SANKO Holding tarafından, Adana’nın İmamoğlu ve Aladağ ilçeleri arasında, Seyhan Nehri üzerinde inşa edilen Sanibey Barajı ve Hidroelektrik Santralı (HES) çalışanları, iftar yemeğinde buluştu.
Sanibey Barajı İşletme Müdürü Zafer Karakuzlu, İmamoğlu İlçesi Sultan Sofrası Lokantasında düzenlenen iftar yemeğinde, katılımlarından dolayı çalışanlara, eş ve çocuklarına teşekkür etti, son bir yılın genel bir değerlendirmesini yaptı.
Çalışanlarla iftar yemeği uygulamasının SANKO Holding’in bir asrı aşan uygulamasına olduğuna dikkati çeken Karakuzulu, konuşmasının ardından bir yıl boyunca en çok öneri getirene ve devamsızlık yapmayan bir çalışana tam altın armağan etti.
Bu arada, yapılan çekilişle üç çalışan tam, beş çalışan yarım altın kazandı.
SANİBEY BARAJI VE HES
Temeli 2007 Temmuz ayında atılan Sanibey Barajı ve HES, kurulu güç ve baraj gövde hacmi bakımından “dünya rekoru” denilebilecek sürede, 1.250 günde tamamlanarak üretime alındı.
SANKO’nun enerji sektöründe gerçekleştirdiği ve kurulu gücü 317 MW olan Sanibey Barajı ve HES, yılda yaklaşık 600 bin evin enerji ihtiyacına eşdeğer, bir milyar kilovatsaat elektrik enerjisi üretimi kapasitesinde.
Sanibey Barajı ve HES’in planlama ve proje başta olmak üzere tüm işlemleri "Yüzde 100 Türk Mühendis ve Firmalarınca" gerçekleştirildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!