Sandisk büyüyor

Güncelleme Tarihi:

Sandisk büyüyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2011 12:28

Türkiye mobil pazarında kullanıcı sayısı 67 milyona ulaşırken; 2015 yılında mobilin yayılma hızının yüzde 84’e ulaşması bekleniyor.

SanDisk Orta Doğu ve Afrika Ofisi, SanDisk’in Türkiye’nin önde gelen mobil perakende satış firmalarından Telpa Grup ile yaptığı ortaklık sonucu Türkiye’de daha da büyüyeceğini duyurdu. Bu ortaklık SanDisk Orta Doğu ve Afrika Bölgesi’nin, Türkiye’nin gelişmekte olan mobil pazar potansiyelinden faydalanarak, stratejisini Türkiye’ye çevirmesini sağladı.
 
“Telpa Grup ile olan ortaklığımız, Türkiye’deki ürün erişim hedefimizi güçlendiriyor. Telpa’nın konusunda uzman ve oturmuş olan dağıtım ağı sayesinde SanDisk depolama ürünlerinin tamamı daha geniş bir pazarda kullanıcıya ulaşıyor olacak” diyen SanDisk Türkiye Satış Müdürü Yosi Rafael sözlerine şöyle devam etti: “Türkiye’deki mobil kullanıcı sayısı her geçen gün hızla artmaya devam ediyor. Biz de SanDisk olarak bu potansiyele hızlı ve etkin bir şekilde cevap verebilmek için tüm dağıtım kanallarında tüm ürünlerimizle olmayı hedefliyoruz.”
 
Araştırma raporlarına göre Türkiye’deki mobil pazar olumlu bir büyüme trendi içerisinde bulunuyor ve mobil pazarın yüzde 84 oranında bir yayılma hızıyla, 2015 yılında 67 milyon kullanıcının üzerine çıkacağı öngörülüyor.
 
3,500 bayii, 6,200 perakende satış mağazası ağı…
 
Geniş bir dağıtım ağı olan Telpa, doğrudan 3,500 bayii ve 6,200 perakende satış mağazası ile çalışıyor. Şirketin güçlü altyapısı ve bayiiler adına iyi yapılandırılmış iş çevresi ve elektronik B2B platformu sayesinde SanDisk’in pazardaki yeri güçlenecek.
 
SanDisk’in ürün portfolyosu içerisinde mobil telefonlar için üretilen hafıza kartları, dijital kamera ve kayıt özelliği olan kameralar; dijital ses/video oynatıcıları; tüketiciler ve şirketler için USB flaş bellek; mobil ürünler için gömülü hafızalar ve bilgisayarlar için solid-state device sürücü bulunuyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!