Sandıklıspor namağlup bitirdi

Güncelleme Tarihi:

Sandıklıspor namağlup bitirdi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 25, 2011 12:25

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9'uncu Grup'ta 23 haftadır yenilgi yüzü görmeyen Afyonkarahisar temsilcisi Yeni Sandıklıspor, ligin bitimine bir hafta kala 'namağlup' olarak şampiyonluğunu ilan etti.

Haberin Devamı

Kendi sahasında dün Manisa Zirai Donatım Kurumu ile karşılaşan Yeni Sandıklıspor, maçın 70'inci dakikasında penaltıdan İbrahim Kumcu ve 85'inci dakikasında ise Murat Balcı'nın golleriyle sahadan 2-0 galip ayrıldı. Seyircisi önünde elde ettiği bu skorla 23 haftadır yenilgi yüzü görmeyerek namağlup unvanını sürdüren takım, ligin bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu da ilan etti. 90 dakikanın tamamlanmasıyla 3'üncü Lig'e çıkarak büyük sevinç yaşayan futbolcu ve teknik heyetin sevincine karşılaşmayı izleyen taraftarlar da eşlik etti.

ESKİ FUTBOLCULARA VEFA

Sahadaki kutlamaların ardından 1986-1992 tarihleri arasında 3'üncü ligde mücadele eden takımda forma giyen eski futbolculara birer şilt verildi. Eski futbolcular kaptan Mustafa Nihat Akdi, ikinci kaptan Osman, kaleci Kamil, Sıtkı Kaya, İbrahim Yılmaz, Kadir, Turan, Cemalettin, Hasan, Ali, Uğur İnam, Yılmaz Akyıldız, Yusuf, Hakkı ve Refik ödüllerini Kaymakam Ali Candan'dan aldı.

SEVİNÇ MEYDANA TAŞTI

Haberin Devamı

Sandıklı'da sahadaki şampiyonluk sevinci ilçe merkezine de taşındı. Belediye Meydanı'na toplanan taraftarlar Dinar Ali Çavuş Bandosu eşliğinde şampiyonluğu kutladı. 'Yarenler' ve 'Kuralsızlar' adlı taraftar grupları ilçeyi takımın renkleri olan kırmızı- beyaz- mor renklerle donattı. Belediye Başkanı MHP'li İsmail Elibol, "Uzun ve yorucu bir maratonu tamamladık. Teknik ekibi ve futbolcularımızı alınlarından öpüyorum" dedi. Kulüp Başkanı Hidayet Başçiftçi ise çok emek verdiklerini belirterek, "Emeğimizin karşılığını aldık. Bize destek veren herkese teşekkür ediyorum" dedi. Sandıklıspor Teknik Direktörü Hakan Hayati Karaca ise, "Sezon başından bu yana tüm engelleri aştık. Trafik kazası dahi geçirdik. Yılmadık, mücadele ettik. Şampiyonluktan öte Türkiye'nin tek namağlup takımıyız. Arkadaşlarımı kutluyorum. Taraftarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!