Sandıklılılar Antalya'da buluştu

Güncelleme Tarihi:

Sandıklılılar Antalyada buluştu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2018 16:21

Sandıklılılar Antalya'da buluştu

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - SANDIKLILILAR Kültür ve Dayanışma Derneği, Antalya'da bir otelde dayanışma yemeği düzenledi. Dernek başkanı Hasan Hüseyin Demirbağ, “Kısa sürede hemşerilerimizi bir araya getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.
İki ay önce kurulan Sandıklılar Kültür ve Dayanışma Derneği yönetimi, dernek üyelerine yönelik kaynaşma yemeği düzenledi. Sandıklılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Hüseyin Demirbağ ile yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde verilen yemeğe, Sandıklılı olan Muratpaşa Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Antalya Afyonlular Derneği Başkanı Erdoğan Kahya, gazeteci Semih Köken, işadamı Mehmet Başaran ve dernek üyeleri katıldı. Misafirlerini kapıda karşılayan Demirbağ, tüm konuklarıyla yakından ilgilendi.
'KÖPRÜ GÖREVİ ÜSTLENECEĞİZ'
Gecenin açılış konuşmasını yapan Hasan Hüseyin Demirbağ, “Öncelikle bu yemekte etrafınıza bir şöyle bakın, tanımadığımız kimse var mı? Yok. Artık Antalya'daki Sandıklılıların hepsi birbirini tanıyor. Biz bunu başardık. Katkısı olan herkesi alkışlıyorum. Turizmin başkenti Antalya'da Sandıklı sevdası arkadaşımızla birlikte derneğimizi kurduk. İlçemizin ekonomik, kültürel ve sosyal gelişmesine katkıda bulunmak için hemşehrilerimizi bir araya getirerek ortak akıl ve dayanışma duygusu oluşturmak hedefimizdir" dedi.
'SANDIKLI HIZLI GELİŞİYOR'
Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl ise “Afyonkarahisar'ın diğer bütün ilçelerinde nüfus azalırken nüfusu tek artan ilçe Sandıklı'dır. Termalin başkenti Sandıklı'nın iyi bir noktaya gelmesi konusunda ciddi çalışmalarımız var. İlçemizde 3 tane 5 yıldızlı otelimiz var. 2 otel inşaatı da devam ediyor. Antalyalıları da hemşehrimiz olarak görüyoruz. İlçemizde doğalgaz yatırımı da yapıldı. Bu önemli yatırımın ilçemize hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.
Geceye katılan emekli vali yardımcısı Mustafa Seyman, Muratpaşa Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy ise derneğin Antalya'ya ve Sandıklı'ya hayırlı olmasını dileyerek dernek yöneticilerine çalışmalarında başarılar diledi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!