Sandıklı'da Yaşlılar Haftası kutlandı

Güncelleme Tarihi:

Sandıklıda Yaşlılar Haftası kutlandı
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2018 17:48

Sandıklı'da Yaşlılar Haftası kutlandı

Haberin Devamı

 

Ahmet DAĞLI/SANDIKLI, (DHA) - AFYONKARAHİSAR'ın Sandıklı ilçesinde Yaşlılar Haftası dolayısıyla huzurevinde tören yapıldı.
Sandıklı'da 18- 24 Mart Yaşlılar Haftası dolayısıyla Hüseyin Develi Huzurevi'nde program düzenlendi. Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından düzenlenen programa Kaymakam Köksal Şakalar, Belediye Başkanı Mustafa Çöl, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Mehmet Çakır, daire amirleri, öğrenci, öğretmen ve huzurevi sakinleri katıldı.
Programda öğrenciler hazırladıkları gösterileri sergilerken, huzurevi sakinlerine protokol tarafından çeşitli hediyeler verildi.
Kaymakam Köksal Şaklar, "Sizler örf, adet, anane gibi kültürel değerleri din, ahlak ve vicdan gibi manevi değerleri bizlere aktararak, bizlerin topluma faydalı, ahlaklı ve vicdanlı iyi yetişmiş bireyler olmamızı sağlamaya çalıştınız ve çalışmaya da devam etmektesiniz. Bu açıdan toplumsal hayata yön vermektesiniz. Tecrübelerinizi bizlere aktararak, milli kültür ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan sizlerin varlığı, toplumumuzu daha da güçlü kılmaktadır. Kültürümüzde ve inancımızda aileye, büyüklere saygı göstermek çok önemli bir yer tutmaktadır. Kültürümüzde ailenin mukaddesliğinin yanı sıra eli öpülesi büyüklerimiz de bir o kadar mukaddes ve değerlidir" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!