Sandıklı'da kan bağış etkinliği

Güncelleme Tarihi:

Sandıklıda kan bağış etkinliği
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2018 15:32

Sandıklı'da kan bağış etkinliği

Haberin Devamı

 

Ahmet DAĞLI/SANDIKLI, (DHA) - SANDIKLI Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen, öğrenci ve velileri değerler eğitimi kapsamında Kızılay'a kan bağışında bulundu.

Sandıklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde değerler eğitimi kapsamında düzenlenen 'Mesleki Lise Öğrencilerimiz Aileleriyle Buluşuyor' projesinde kan bağışı yaptı. Okul toplantı salonundaki kan bağış etkinliğinde öğretmen, öğrenci ve veliler oluşan yaklaşık 100 kişi bağışta bulundu. Aynı proje kapsamında okul öğretmen ve öğrencileri daha önce ilçede yardıma muhtaç ailelerin evlerine de bakım yaptı.

Okul Müdürü Ufuk Taşbaş, "Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak bakanlığımızın ve Mesleki Teknik Eğitimin değerler eğitimi kapsamında 'Mesleki Lise Öğrencilerimiz Aileleriyle Buluşuyor' projesi başlattı. Bu proje kapsamında daha önce ilçemizde ihtiyaç sahibi ailelerin evlerin bakım yaptık. Şimdi de aynı proje kapsamında öğretmen, öğrencilerimiz ve velilerimizin destekleriyle kan bağışında bulunduk. Yine değerler eğitimi kapsamında öğrencilerimiz yardımlaşma, saygı gibi davranışları da elde edebilmesi için hastane, huzurevi, şehit ve gazi ailelerine ziyaret yapılacak. Yine proje kapsamında ağaç sevgisini aşılamak amaçlı okul bahçesine ağaç dikim çalışmaları yapacağız" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!