Sandıklı'da hayvan pazarı yenileniyor

Güncelleme Tarihi:

Sandıklıda hayvan pazarı yenileniyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 23, 2017 12:49

Sandıklı'da hayvan pazarı yenileniyor

Haberin Devamı

 

Ahmet DAĞLI/SANDIKLI,(DHA) - AFYONKARAHİSAR'ın Sandıklı İlçesi'nde Kurban Bayramı'nın yaklaşması nedeniyle hayvan pazarı ve mezbahada tadilat çalışması başladı.

Sandıklı Belediyesi, Kurban Bayramı'nda vatandaşlara daha iyi hizmet verilmesi için hayvan pazarında ve mezbahada tadilat başlattı. Çalışmalar kapsamında hayvan pazarının küçükbaş satış kısmının üst bölümü kapatılacak, mezbaha modern hale getirilecek.

Çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi alan Belediye Başkanı Mustafa Çöl, "Esnafımızın ve vatandaşlarımız daha rahat ve sağlıklı bir şekilde hayvan pazarından faydalanmaları için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Küçükbaş bölümünde vatandaşlarımız pazarın üstü kapalı olmayışından dolayı hem yaz ve hem de kış aylarında zorluk çekiyor. Biz de hemşerilerimizin isteği doğrultusunda bu bölümün üstünü kapatma kararı aldık. Kurban Bayramı'na yetiştirmek istiyoruz. Bunun yanında Sandıklı Belediye mezbahası yapılan yenilikler ve modernizasyon çalışmalarıyla bölgenin ruhsat alan tek mezbahası oldu" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!