Sandıklı'da danışma meclisi toplantısı

Güncelleme Tarihi:

Sandıklıda danışma meclisi toplantısı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2018 10:48

Sandıklı'da danışma meclisi toplantısı

Haberin Devamı

 

Ahmet DAĞLI/SANDIKLI, (DHA) - AFYONKARAHİSAR'ın Sandıklı ilçesinde Ak Parti ilçe danışma meclisi toplantısında milletvekili aday adayları tanıtıldı.

Ak Parti Sandıklı ilçe başkanlığı danışma meclis toplantısı dün Akdağ Kocayayla'da yapıldı. Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili aday adaylarının tanıtımının yapıldığı toplantıya Afyonkarahisar milletvekilleri Ali Özkaya, Hatice Dudu Özkal, Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Mahmut Saylık, ilçe yönetimi, partililer ve aday adayları katıldı.

İlçe Başkanı Ahmet Mahmut Saylık, "Önümüzde 24 Haziran gibi önemli bir seçim süreci var. Türkiye'nin 2023 seçimlerine gidebilmesi için bu seçimlerin önemi haddinden büyük. Bu süreç içerisinde partimizin kurucusu ve cumhurbaşkanımıza desteğimizi Sandıklılar olarak tamdır" dedi.

Belediye Başkanı Mustafa Çöl, "Önemli bir seçimle karşı karşıyayız. Sandıklı olarak verdiğimiz destekleri yine vermek için son gücümüzle çalışacağız. İnşallah bu dönemde ilçemizden bir milletvekilini mecliste görmek istiyoruz. Bunu arzu ediyoruz" diye konuştu.

Konuşmalar sonrası milletvekili aday adaylarının tanıtımı yapıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!