Sancar'dan, dolar bozduran Filiz'e şov eleştirisi

Güncelleme Tarihi:

Sancardan, dolar bozduran Filize şov eleştirisi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2016 20:12

Sancar'dan, dolar bozduran Filiz'e şov eleştirisi

Haberin Devamı

Deniz TOKAT/DENİZLİ, (DHA) - AK Parti Denizli İl Teşkilatı'nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı üzerine bir araya gelerek dolar bozdurmasına CHP Denizli İl Başkanı Teoman Sancar'dan tepki geldi. Sancar, "AKP İl Başkanı Necip Filiz ve bir grup yöneticinin ellerine aldıkları dolarla yaptıkları işin adı siyaset şovudur" dedi.
CHP Denizli İl Başkanı Teoman Sancar, AK Parti Denizli İl Başkanlığı'nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı üzerine Bayramyeri Meydanı'nda bir araya gelerek ellerindeki dolarları bozdurmasına yaptığı yazılı açıklamayla tepki gösterdi. AK Parti'nin iktidara geldiğinden beri işsizliğin, dış borç ve cari açığın, terörün, boşanmaların ve intiharların arttığını belirten Sancar, "AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz'in ve bir grup yöneticinin ellerine aldıkları dolarla Bayramyeri Meydanı'nda yaptıkları işin adı siyaset şovudur. Denizli'de kredi kartı borçlusu artmış, icralık dosya sayısı artmış, ihracat azalmış, ithalat artmış, esnaflarımız birer birer kepenk kapatmaya başlamış, yani ekonomik bunalım başlamış, millet isyanda siz hala Bayramyeri'nde milletle alay eder gibi dolarcılık oynuyorsunuz" dedi.
Dolar denince akıllarına Bakanların evinde çıkan ayakkabı kutuları içindeki dolarların geldiğini ifade eden Sancar, "'O gün sen neredeydin Sayın Filiz? Niye Bayramyeri'ne çıkıp bu kadar doları nerden buldunuz?' diye sormadın. Neden sen de her sorumlu vatandaş gibi bu kutuların içindeki milyon dolarların akıbetini merak etmedin. İşte o gün sormadığın dolarlar, bugün memleketin başına sorun olarak gelmekte. İktidarın il başkanı olarak Bayramyeri'nde elinde üç dolarla şov yapacağına, geçmişte Anadolu Kaplanı dediğimiz çalışkan Denizlimizin banka borçlarına, kredi borçlarına, vergi borçlarına, SGK borçlarına bir çözüm bul, milletin senden beklentisi budur. Sanki dar gelirli vatandaşın cebinde binlerce dolar var da sen Bayramyeri'nde şov yapınca herkes oraya akın edecek. Millet ekmek derdinde, aş derdinde Necip Filiz de şov derdinde" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!