Sanayi sitelerinde inceleme 

Güncelleme Tarihi:

Sanayi sitelerinde inceleme
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 2017 15:17

Sanayi sitelerinde inceleme 

Haberin Devamı

SAMSUN, (DHA) - SAMSUN Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Öncel ile Samsun Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Kamil Demircioğlu, 19 Mayıs, İlkadım ve Örnek Sanayi Sitelerinde incelemelerde bulundu.
Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Öncel ile SASKİ Genel Müdürü Kamil Demircioğlu, 19 Mayıs, İlkadım ve Örnek sanayi sitelerinde bugün incelemelerde bulunarak, dışarıyu akan ve derelere karışan atıksuların çevreye verdiği zararların önüne geçmek için,çalışma başlattılarını ifade ettiler.
19 Mayıs, İlkadım ve Örnek Sanayi Sitelerinden, dışarıya akan ve derelere karışan atıksuların, çevreye verdiği zararların önüne geçmek çalışma proje gerçekleştireceklerini belirten Öncel "19 Mayıs, İlkadım ve Örnek sanayi sitelerindeki dışarıya akan atıksular derelere karışarak çevreye verdiği zararların önüne geçmeye kararlıyız.Gerçekleştireceğimiz proje ile en kısa zamanda sanayi sitelerindeki bu sorunu çözeceğiz" dedi.
İnceleme gezisine,SASKİ Genel Müdürlüğü Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı Kanal Makinaları Bakım ve Onarım Şantiye Şefi Ali Erdoğan ile Tekkeköy ilçesi sorumlusu Hüsnü Küçük de eşlik etti.
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!