Sanayi Bağlantı Köprüsünde sona gelindi

Güncelleme Tarihi:

Sanayi Bağlantı Köprüsünde sona gelindi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2017 14:19

Sanayi Bağlantı Köprüsünde sona gelindi

Haberin Devamı

DENİZLİ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Sanayi Bağlantı Köprüsü çalışmalarının büyük bir kısmında sona gelindi.

Denizli'nin ilk ard germe köprüsü olacak Sanayi Bağlantı Köprüsü inşaatında çalışmalar devam ediyor. İzmir Bulvarı üzerinde 1. ve 2. Sanayi ile 3. Sanayi bölgelerini birbirine bağlayacak kavşakla sanayi siteleri arasındaki trafik akışının hız kazanması bekleniyor. Sanayi Bağlantı Köprüsü ile bölgede meydana gelen trafik kazalarının da en aza indirilmesi hedefleniyor.

Kesintisiz ulaşım hedefiyle çalışmaları hızla devam eden projede iskele, tabliye kalıp, tabliye donatı bağlama işlerinin sonuna geldiği belirtilirken, depreme dayanıklılığının maksimum seviyede olması için çağın son teknolojisi olan ard germe tekniğinin uygulanacağı, beton dökme işleminin ardından ise çelik halatların gerilip asfalt dökme işlemine geçileceği kaydedildi.

Sanayi Bağlantı Köprüsü'nde incelemede bulunan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Osman Zolan, kentte yaşanan trafik sorununu çözmek için ulaşım alanında seferberlik başlattıklarını vurguladı. Sanayi Bağlantı Köprüsü'nün de bu çalışmalardan biri olduğunu söyleyen Zolan, "Yollar, köprüler, geçitler, köprülü kavşaklar gibi birçok ulaşım projemizle halkımızın daha güvenli ve konforlu bir seyahat imkanına kavuşması için çalışıyoruz. Sanayi Bağlantı Köprümüz ile buradaki trafik akışı da rahatlayacak. Bu çalışmalarımız ile Denizli'nin trafik sorununa çare olmaya devam edeceğiz. Amacımız Denizli'yi daha ileriye daha güzele taşımak. Projemiz şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!