Sanat sokağı sakinlerinden ilginç yöntem

Güncelleme Tarihi:

Sanat sokağı sakinlerinden ilginç yöntem
Oluşturulma Tarihi: Ekim 16, 2017 11:27

Sanat sokağı sakinlerinden ilginç yöntem

Haberin Devamı

Yusuf ÇINAR/ÇORUM,(DHA)- ÇORUM’da Sanat Sokağı’nın bilinirliğinin ve müşterisinin arttırılması amacıyla sokak sakinleri tarafından “Tanıtım” günleri oluşturuldu.

Çorum’un Türkiye’ye örnek projelerinden birisi olarak belirtilen Çorum’un Gazi Caddesinde bulunan Sanat Sokağı’nda farklı bir projeye imza atıldı. Açıldığı günden bugüne kan kaybeden 25 esnafın bulunduğu ve el ürünlerinin satıldığı  Sanat Sokağı’nın bilinirliğinin artırılması amacıyla “Bir Tat, Biraz Sanat” projesi hayata geçirildi. Proje kapsamında Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri, iş yeri sahipleri tarafından sokak müşterilerine ikramlarda bulunulacak.

Projenin kamuoyuna duyurulması için Sanat Sokağı sakinlerinden Feyza Aslanoğlu yaptığı açıklamada, “Burada yeni bir oluşum başlatıyoruz. Sokağımıza gelen vatandaşlarımıza belirttiğim günlerde ikramlarda bulunacağız. Müşterilerimiz için çeşitli sürprizler hazırlayacağız. ‘Biraz Tat, Biraz’ sanat adı altında, Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri olmak üzere haftada 3 gün hem sokağa biraz tat katıp hem de sanatımızla burada bulunacağız. Sokağımızın adını duyurmak, insanlarımıza ulaşmak amacıyla böyle bir projeyi ortaya koyduk. 1 aylık bir proje olacak. Kısacası kendimizin evlerimizin mutfağında pişirdiği yiyecekleri müşterilerimizle paylaşacağız” diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!