Sanal alışveriş mağduru olmayın

Güncelleme Tarihi:

Sanal alışveriş mağduru olmayın
Oluşturulma Tarihi: Kasım 06, 2016 14:25

Sanal alışveriş mağduru olmayın

Haberin Devamı

Süheyla GÖZDERELİLER/YALOVA, (DHA)- Tüketiciyi Koruma Derneği (TÜKODER) Yalova Şubesi Başkanı Funda Ayarcı, alışveriş siteleri üzerinden yapılan alışverişlerde ürünlerin güvenirliği konusunda tüketicilere uyarılarda bulundu. Ayarcı, sanal alışveriş yapanların her türlü tedbiri elden bırakmaması gerektiğini belirtti.

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte tüketicilere büyük kolaylıklar sağlayan internet üzerinden alışverişe her geçen gün ilginin arttığını söyleyen TÜKODER Başkanı Funda Ayarcı, tüketicileri bu konuda uyardı. Tüketicileri yanıltma amacı güden bazı sitelerin Yalova reklamları yaptığını belirten Ayarcı, “Kötü niyetli kişilere yönelik tedbirleri elden bırakmamak lazım” dedi.

Ayarcı, “Sanal alışverişe ilgi her geçen gün artıyor. Bunu fırsat bilen bazı kötü niyetliler de tüketicileri yanıltmak için çeşitli yollara başvuruyor. Bunlardan bazıları da bazı alışveriş sitelerinde yer alan bazı ilanların adres ilinin farklı olarak gösterilmesidir. Yalova’da yer almayan fakat alışveriş sitelerinde adres olarak Yalova’yı gösteren bazı ilanlar var. Bu durumlar nedeniyle alışverişlerimizde mutlaka en ince ayrıntıya kadar dikkat etmeli ve tedbiri elden bırakmamalıyız. Bunun için de tüketicilerimiz güvenilir ve tanınmış sitelerden alışverişini yapsınlar. Olası herhangi bir olumsuzlukta da bizlere başvursunlar” diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!