Samuel Eto’o Georgette Nicole Tra Lou ile nikah tazeleyecek

Güncelleme Tarihi:

Samuel Eto’o Georgette Nicole Tra Lou ile nikah tazeleyecek
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2016 12:04

Yıldız oyuncu Samuel Eto’o 4 çocuğunun annesi ile nikah tazeleyecek. Samuel Eto’o Georgette Nicole ile tekrar dünya evine girmeye hazırlanıyor. Ayrıca nikaha Gündekin Gencer’de katılacak.

Haberin Devamı

Antalyaspor’un Kamerunlu golcüsü Samuel Eto’o, Milan’daki kilisede 14 Haziran’da yapılacak törende, 4 çocuğunun annesi Georgette Nicole Tra Lou ile nikah tazeleyecek.

Samuel Eto’o Georgette Nicole Tra Lou ile nikah tazeleyecek


Dünya yıldızı Samuel Eto’o, Antalyaspor’da geçirdiği başarılı sezonun ardından kendi adını taşıyan vakfın 10’uncu yıl kutlamaları hazırlıklarının yanı sıra, düğün heyecanı da yaşıyor. Kamerunlu golcü çocukları Maelle, Etienne, Sienna ve Lynn’in annesi Fildişili Georgette Nicole Tra Lou ile nikah tazeleyecek. Uzun yıllar evli olduğu eşi Georgette ile daha önce kilisede tören yapmayan Eto’o, İtalya’da kilisede tören gerçekleştirecek. Milan’daki kilisede 14 Haziran’da yapılacak törene Eto’o’nun yakınları katılacak.

Haberin Devamı

GÜNTEKİN GENCER DE KATILACAK
Törene, Eto’o’nun akrabalarının yanı sıra, futbol dünyasından da önemli isimler katılacak. Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer ile yönetim kurulu üyeleri de takım kaptanı Eto’o’nun mutlu gününde yanında yer alacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!