Samsun'un gençleri Canik'te

Güncelleme Tarihi:

Samsunun gençleri Canikte
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2018 16:25

Samsun'un gençleri Canik'te

Haberin Devamı

SAMSUN, (DHA) - SAMSUN'un Canik Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen 'Gelecek Vizyonum' projesi kapsamında Salıpazarı, Ayvacık, Çarşamba ve Kavak ilçelerinden gelen öğrenciler, önce Samsun'u gezdi.
Öğrencilerin ufkunu açmak ve yaşadıkları şehri tanımalarını sağlamak amacıyla Canik Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen 'Gelecek Vizyonum' projesinin bu haftaki konukları Salıpazarı, Ayvacık, Çarşamba ve Kavak ilçelerinden gelen öğrenciler oldu. Öğretmenleri ile birlikte Samsun'a gelen öğrenciler, önce şehrin tarihi ve turistik mekanlarını gezdi, ardından Canik Belediye Başkanı Osman Genç'in misafiri oldu. Gençleri çok önemsediklerini söyleyen Başkan Genç, "Gençlerimizin iyi, bilgili ve donanımlı yetişmesini istiyoruz. Bunu istemekle kalmayıp, üzerimize düşen görevi yapmaya çalışıyoruz. Bugüne kadar eğitim, kültür, sanat, spor gibi bir çok alanda gençlerimizin standartlarını yükseltici çalışmalar yaptık. Hayalleri olan, inancı ve ideali uğruna fedakarlık yapan, koşturan, kendini en mükemmel bir şekilde yetiştiren bir gençlik için dün olduğu gibi, bugün ve yarın da Canik Belediyesi olarak elimizi taşın altına koymaya, gençlerimiz için yatırımlar yapmaya devam ediyoruz" diye konuştu.
Canik Kültür Merkezi'nde Vizyon Sohbetleri'nin ardından misafir öğrenciler Canik Belediyesi'nde ağırlandı. Canik Belediye Başkan Yardımcısı Alican Usta ile birlikte ay-yıldızlı hizmet binasını gezen ve binanın teknolojik yapısı ile belediye birimlerinin işleyişi hakkında bilgi alan gençler, Canik Belediyesi'nin özellikle gençler ile ilgili çalışmalarını çok beğendi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!