Samsun'un 'Eğitim Yıldızları'

Güncelleme Tarihi:

Samsunun Eğitim Yıldızları
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2017 11:27

Samsun'un 'Eğitim Yıldızları'

Haberin Devamı

SAMSUN,(DHA) - SAMSUN'da Milli Eğitim'in 'Oscar'ları olarak bilinen Eğitimin Yıldızları Ödülleri'nde İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 18 kategoriden 8'ini kazanma başarısını gösterdi.

Samsun'da İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Anadolu Eğitim ve Sosyal Yardım Vakfı işbirliği ile yürütülen 'Eğitim Yıldızları 2 Projesi'nin ödül töreni, Canik Kültür Merkezi'nde yapıldı. Törene İlkadım Kaymakamı Turan Atlamaz, İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, Canik Belediye Başkan Yardımcısı Alican Usta, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, Şube Müdürleri, Okul Müdürleri ve öğretmenler katıldı.
16 kategoride dağıtılan ödüllerden 8'ini alan İlkadım İlçesi, büyük bir başarıya imza attı. İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 'Yılın En iyi Eğitim uygulaması' ödülüne da layık görüldü. Müdür Davut Numanoğlu kurumu adına ödülü Ladik İlçe Milli Eğitim Müdürü Aykan Sancı'nın elinden aldı. İlkadım İlçe Milli Eğitim'in aldığı diğer ödüller ise şöyle;
"Yılın Eğitim Gönüllüsü: İşadamı Köksal Ersayın, Yılın Eğitim Ortamı: İlkadım Kazım Orbay İlkokulu, Yılın  Sanat Okulu: İlkadım Çatalarmut İlkokulu, Yılın Spor Okulu: İlkadım Gülsüm Sami Kefeli Ortaokulu, Yılın Sosyal Proje Okulu : İlkadım-Samsun Anadolu Lisesi, Yılın Duyarlı Çalışanı : İlkadım İlçe MEM- Mahir Kavun, Yılın Okulu: İstiklal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi."
KAYMAKAM ATLAMAZ: GURUR DUYDUK
Tören sonrası bir açıklamada bulunan Kaymakam Turan Atlamaz, "Ödül törenine İlkadım damga vurdu. İlkadım'ın okul ve kurumları başarıları gururlandırdı. Tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.
NUMANOĞLU: YENİDEN GÜÇ VERDİ
İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu ise, "Geleceğimiz olan çocuklarımızı geleceğe hazırlamaktaki azmimiz ve çabamız, bundan böyle de artaracak devam edecektir. Bu ödüller bizlere yeniden güç verdi. Tüm eğitim camiamızı kutluyorum" diye konuştu.
 
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!