Samsunspor'dan Ankaraspor'a tepki

Güncelleme Tarihi:

Samsunspordan Ankaraspora tepki
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2014 14:20

Samsunspor'un futbol şube sorumlusu Nihat Soğuk, "Ankaraspor teknik yönetimi ve futbolcuları maç içinde ve maç dışında futbolcularımıza gerekli muamelenin dışında hareketler yaptı" dedi.

Haberin Devamı

Ankarasporlu futbolcuların saha içinde Samsunspor'un genç kalecisi Furkan Köse ve Canberk Aydın'a saldırdığını öne süren Soğuk, "Genç kalecimiz Furkan ve genç oyuncumuz Canberk'in iyi oynamaları Ankarasporlu oyuncuları sanırım çıldırttı. Özellikle Furkan'ın çok iyi oynaması nedeniyle bazı Ankarasporlu futbolcular kalecimizin üzerine yürüdü. Hakem de Ankarasporlu oyuncuların bu hareketlerine göz yumdu. Ankaraspor teknik yönetimi ve futbolcuları maç içinde ve maç dışında futbolcularımıza gerekli muamelenin dışında hareketler yaptı" diye konuştu.

Samsunspor'un rahat kazanacağı bir maçtan 1 puanla döndüğünü ifade eden Soğuk, "Ankaraspor deplasmanından 3 puanla dönebilirdik. Kaçan 2 puana yanarken, Samsunspor ve Türk futbolu genç bir kaleci kazanmıştır. Zaten Ankarasporlu futbolcular da kalecimizin başarısını hazmedememiş ve oyuncumuza saldırmıştır" dedi.

Soğuk, takımlarının 14 maçtır yenilmediğini vurgulayarak, "Samsunspor geçmişte başarılı olduğu yıllara dönmüştür. Bu, rakip takımları da korkutmuştur. Bu azmi ve gayreti gösterdiği sürece hedefimiz olan Süper Lig'de Samsunspor'u göreceğimize inanıyorum. Bunu artık daha sesli söyleyebilirim" ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!