Samsunspor'da Yücel Uyar dönemi

Güncelleme Tarihi:

Samsunsporda Yücel Uyar dönemi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2001 00:00


Samsunspor'da teknik direktörlük görevine, alt yapı teknik koordinatörü Yücel Uyar getirildi. Teknik direktör Bülent Ünder'le yardımcısı Ahmet Ceyhan'ın dün görevlerinden ayrılmaları ile boşalan bu göreve, tek yetkili olarak Yücel Uyar'ın getirildiği bildirildi.
Haberin Devamı

Basın Sözcüsü Suat Çalık, Yücel Uyar'ın daha öhce de Samsunspor'da görev yaptığını hatırlatarak, "Tek yetkili olarak takımın başına getirildi. Kendisine yönetim kurulu olarak güvenimiz sonsuz" dedi.

Çalık, yeni sezon için çalışmalarına erken başladıklarını, bu doğrultuda kamp yerini belirledikleri, daha sonra teklifte bulundukları Bülent Ünder'e öneriyi kabul etmeyerek istifa ettiğini, bu kararının da saygıyla karşılandığını söyledi.

Ünder ve yardımcısı Ahmet Ceyhan'ın istifalarının ardından, son 8 haftada Yücel Uyar'ın tam yetkili olarak Samsunspor'da görev yapacağını açıklayan Çalık, "Yücel Uyar, Samsunspor'dan yetişmiş ve camia içinde çeşitli kademelerde görev almış, değerli bir ardaşımız. Samsunspor'un yapısını da biliyor. Futbolcu arkadaşlarımızı da iyi tanıyor. Bu nedenle bu görevi kendisine verdik" dedi.

Yücel Uyar ise "Samsunspor'un her kademesinde görev almayı bir onur olarak gördüm ve aldığım her görevi başarıyla yerine getirmeye çalıştım. Samsunspor sevgim her şeyin üstündedir. Bu nedenle hiç bir zaman görevden kaçmadım, kaçmam da. Şimdi yönetim kurulumuz kalan 8 haftalık bölümde bana bu görevi uygun gördü. Ben de hiç düşünmeden kabul ettim. Bu 8 haftalık periyotta futbolcu arkadaşlarmızla beraber el ele vererek, ligi en iyi yerde bitirmek için çalışacağız" dedi.(dha)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!