Samsunspor'da hedef 3 puan

Güncelleme Tarihi:

Samsunsporda hedef 3 puan
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 16, 2013 15:44

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor Kulübü Başkanı Emin Kar, "İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını kazanarak ilk galibiyeti taraftarlarımıza armağan etmek istiyoruz" dedi.

Haberin Devamı

Kar, yaptığı açıklamada, ligde ilk maçın her zaman zorlu geçtiğini söyledi. Maçın favorisinin İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un (İBB) göründüğünü belirten Kar, "Geçmiş tecrübelerimize baktığınız zaman bu ligde kimin kimi yeneceği hiç bir zaman belli olmaz.Ligin ilk maçları genelde takımlarının birbirini tanımasıyla geçer. Biz iyi bir takım oluşturduk. Bu maçta geçen yıldan cezalı olan Adnan Güngör ve Ahmet Burak Solakel oynamayacak. Onların yerine oynayacak futbolcularımız var, onlar da en az bu iki futbolcumuz kadar iyi mücadele edecektir. Lig uzun bir maraton, tüm taraftarlarımızı ilk maçımıza davet ediyorum. İBB maçını kazanarak ilk galibiyeti taraftarlarımıza armağan etmek istiyoruz" diye konuştu.

Samsunspor'un ligin 6 haftalık periyodunda fikstür avantajının bulunduğunu ifade eden Kar, "Yani bize göre avantaj çünkü ligin yeni takımlarıyla ve güçsüz takımlarıyla mücadele edeceğiz. Onun için bu avantajımızı kullanmak istiyoruz. Nasıl başlarsak lig öyle gidecek onun için taraftarlarımızın bize sonuna kadar destek vermesini istiyoruz. Bu lig enteresan bir lig, Burada ne olacağı belli olmaz, ama güçlü bir takım oluşturduk. İBB karşısında, haddimizi bilerek oynayacağız. Onlar geçen yıl Süper Lig'den düştüler ama çok iyi transferler yaptılar. İBB karşısında elimizden geleni yapacağız" şeklinde konuştu.

Takıma bir kaç rötuş yapacaklarını kaydeden Kar, "Takıma teknik direktör Hüseyin Kalpar'ın raporu doğrultusunda 2 oyuncu daha alacağız. Özellikle stoper ve santrafor konumunda olacak alacağımız oyuncular. Bir kaç oyuncu ile görüşmelerimiz sürüyor. Her an bu transferleri de bitirebiliriz. Roberts ile büyük bir ihtimal yollarımızı ayıracağız, yabancı arayışımız da var. Belki bir süre denediğimiz Jaba'yı tekrar takıma çağırabiliriz. Ancak şuan karar aşamasındayız" ifadesini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!