Samsunspor'da 3 yabancı yolcu

Güncelleme Tarihi:

Samsunsporda 3 yabancı yolcu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 26, 2012 17:45

TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'da kulübü başkanı Emin Kar, "Yabancı oyuncular Zenke, Pal Lazar ve Bahia ile yollarımızı ayıracağız" dedi.

Emin Kar, en büyük sorunlarının yabancı oyuncular olduğunu söyledi.

Süper Lig'den düşen bir takımın yabancı oyunculara 1 milyon lira vermesinin imkansız olduğunu belirten Kar, “1. Lig genelinde en pahalı futbolcu zaten en fazla 400 bin lira alıyor. Onun için Zenke, Pal Lazar ve Bahia ile yollarımızı ayıracağız. Bu fiyatlara oynatma şansımız yok” diye konuştu.

Futbolcular Murat Yıldırım, Adem Alkaşi ve Kemal Tokak'ın Samsun'da kalmak istemediğini vurgulayan Kar, “Kimse timsah gözyaşı dökmesin. Gitmek isteyenleri biz de gönderdik” dedi.

Teknik direktör sorununu birkaç gün içinde çözeceklerini dile getiren Kar, şunları kaydetti:
“Giresunspor'un eski hocası Erhan Altın ile görüşmelerimiz sürüyor, kendisini Samsun'a davet ettik. Bu süreci hemen noktalamak istiyoruz. Teknik direktör sorununu çözer çözmez futbolcu transfer etmeye başlayacağız. Elimizde sadece oynayabilecek kaleci Atilla ve orta saha oyuncumuz Hakan Arslan var. Gerisi tamamen genç oyuncularımız. Bunlardan birkaçını kadromuza dahil edeceğiz ama hemen transfere başlamak istiyoruz. Bir yedek kaleci olmak üzere her mevkiye oyuncu lazım. Yani 13 veya 14 futbolcu transferi yapmayı planlıyoruz.”

Başkan Kar, özellikle eski oyuncularından Samsun'a dönmek isteyenler bulunduğuna dikkati çekerek, “Birkaç gün içinde 7-8 oyuncu transfer edebiliriz. Ama bizim önceliğimiz bonservisi elinde bulunan futbolcular. Bonservissiz futbolcu almayı planlıyoruz, kulübümüzün 1 liraya bile ihtiyacı var” ifadelerini kullandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!