Samsunspor'da 1461 Trabzon maçı hazırlıkları

Güncelleme Tarihi:

Samsunsporda 1461 Trabzon maçı hazırlıkları
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2016 19:20

- Samsunspor'un kalecisi Furkan Köse: "Şanlıurfaspor maçıyla iyi bir hava yakaladık. Önümüzdeki maçlarda da bu güzel havayı devam ettirmek istiyoruz"

Haberin Devamı

SAMSUN (AA) - Samsunspor, PTT 1. Lig'in 23. haftasında sahasında 1461 Trabzon ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Engin Korukır yönetiminde Nuri Asan Tesislerinde gerçekleştirilen idmanda koşunun ardından kondisyon çalışan kırmızı-beyazlılar, çift kale maçla antrenmanı tamamladı.

Kırmızı-beyazlı ekibin kalecisi Furkan Köse, antrenman öncesinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Şanlıurfaspor ve Boluspor ile deplasmanda yaptıkları maçları kazanarak, galibiyet hasretlerini sonlandırdıklarını söyledi.

Takım olarak şanssızlıklar yaşadıklarını dile getiren Furkan, "Şanlıurfaspor maçıyla iyi bir hava yakaladık, Boluspor maçıyla devam ettirdik. Önümüzdeki maçlarda da bu güzel havayı devam ettirmek istiyoruz" dedi.

Taraftara verdikleri destek için teşekkür eden Furkan, elinden geleni yaptığını kaydetti.

Haberin Devamı

Samsunspor'un savunma oyuncusu Muharrem Efe ise 9 maç galip gelememenin takım üzerinde psikolojik bir baskı oluşturduğunu, üst üste aldıkları 2 galibiyetle bunu atlattıklarını vurguladı.

Takımda herkesin keyfinin yerine geldiğini belirten Muharrem, "2 haftadır üst sıralara tırmanıyoruz. 1461 Trabzon maçı üst sıralara çıkmak için önemli bir maç. Şehirdeki kenetlenmeyi hissediyoruz, takım olarak iyi bir seri yakalamak istiyoruz" ifadelerini kullandı.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!