Samsunspor Teknik Direktörü: Transfer yasağına rağmen hazır bir takım olacağız

Güncelleme Tarihi:

Samsunspor Teknik Direktörü: Transfer yasağına rağmen hazır bir takım olacağız
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2016 17:07

Samsunspor Teknik Direktörü: Transfer yasağına rağmen hazır bir takım olacağız

Haberin Devamı

Hakan AKGÜN/SAMSUN, (DHA)- SAMSUNSPOR Teknik Direktörü Engin Korukır, transfer yasaklarının bulunduğunu belirterek bu süreçte çok çalışarak hazır bir takım oluşturmaya çalıştıklarını söyledi. Dün oynadıtları Çaykur Rizespor karşısındaki oyun anlayışından ve tempodan da memnun olduklarını belirtti.
PTT 1'inci lig takımlarından Samsunspor'un Teknik Direktörü Engin Korukır, dün oynanan hazırlık maçı karşılaşmasında 1-1'lik skorla biten Çaykur Rizespor, maçını ve takımın çalışma sürecini değerlendirdi.
Çaykur Rizespor karşılaşmasında skorun önemli olmadığını, oyun anlayışından ve tempodan memnun olduğunu söyleyen Engin Korukır, "Transfer yasağından dolayı takımın gücünü ayakta tutmamız lazım. Zor bir sürece gireceğiz.
Ocak ayına kadar zor bir süreç olacak. Beklemediğimiz şeyler oldu. İnancımızı hiç ama hiç yitirmedik. Süreci çalışarak geçirdik. Transfer yasağını çalışarak yendik.
40 gündür çalışıyoruz. Çalışmaların neticesinde iyi bir kadro çıkacak. Çaykur Rizespor skorunun önemi yok. Puan kazanmıyorsun da vermiyorsun da. Çalışmalarımız karşılığını almaya başlıyoruz. Tempo sorunumuz yok. Son Çaykur Rizespor maçı tecrübelilerle gençler oynadı. Oyun anlayışından ve tempodan memnunuz. Lig başladığı zaman ise ilk hafta misafir edeceğimiz Adana Demirspor maçından 3 puan almak istiyoruz" dedi.

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!