Samsunspor Teknik Direktörü Özköylü: "Puanla dönmek istiyoruz"

Güncelleme Tarihi:

Samsunspor Teknik Direktörü Özköylü: Puanla dönmek istiyoruz
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2017 17:54

Samsunspor Teknik Direktörü Özköylü: "Puanla dönmek istiyoruz"

Haberin Devamı

 

TFF 1'inci Lig ekibi Samsunspor'un teknik direktörü Osman Özköylü, ''Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağımız Şanlıurfaspor maçından puanla dönmek istiyoruz" dedi.

Osman Özköylü, bugün takımına Nuri Asan Tesisleri'nde bir antrenman yaptırdı. Antrenmandan önce açıklamalarda bulunan Osman Özköylü, 8 tane maçları olduğunu hatırlattı. Ümraniyespor, Eskişehirspor, Giresunspor ve Göztepe gibi hem play-off hemde şampiyonluk için mücadele eden takımlarla oynayacaklarını belirten Özköylü, ''Bu da işimizin ne kadar zor olduğunun göstergesi. Bu süreçte olduğu kadar çok puan almak istiyoruz" diye konuştu.

3 PUAN'IN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ

Galip geldikleri Balıkesirspor maçını değerlendiren Özköylü, şöyle devam etti:

"Ligdeki en önemli galibiyetlerden bir tanesi Balıkesirspor maçıydı. Bütün galibiyetler çok önemli. Ama özellikle bu hafta en son oynayan takım olarak rakiplerimizin oynadıkları maçları izledikten sonra ve kaybettikleri puanları gördükten sonra alınacak 3 puanın çok büyük anlam taşıdığı ortadaydı. Bu bizde biraz stress ve gerginlik yarattı. Son 2 maçımızı kendi sahamızda kazanamamıştık. Kazandığımız zaman elde edeceğimiz avantajı düşündüğümüz zaman o gizde gerginliği yarattı. Hafta içi bazı sıkıntılar oldu. Oyuncularımız bundan etkilendiler. Hak etmedikleri bir durumla karşı karşıya bırakıldılar. Ama çok şükür çok önemli bir maçı hasarsız bir şekilde atlattık. Ama her şeye rağmen oyuncu arkadaşlarımız çok büyük bir mücadele ortaya koydular. Lig yarışında her zaman iyi oynanmıyor ama iyi mücadele ettiğiniz zaman da maç kazanabileceğimizi zaten önceki haftalarda göstermiştik. Neticesinde kazanan biz olduk. Şu an da takımımızda 3 puanın mutluluğu ve keyfi var. Çok büyük yorgunlukta var. Kısa bir sürede Şanlıurfaspor maçına hazırlanmalıyız. Şanlıurfaspor maçına iyi bir şekilde çıkacağımıza inanıyorum."

 

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-Teknik Direktör Osman Özköylü'nün açıklamaları

-Antrenmandan detaylar

HABER - KAMERA: HAKAN AKGÜN/SAMSUN, (DHA) (FOTOĞRAFLI)

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!