Samsunspor, sezon öncesi Ankaragücü'yle karşılaşacak

Güncelleme Tarihi:

Samsunspor, sezon öncesi Ankaragücüyle karşılaşacak
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2017 18:31

Samsunspor, sezon öncesi Ankaragücü'yle karşılaşacak

Haberin Devamı

Hakan AKGÜN/SAMSUN, (DHA) - TÜRKİYE 1'inci Lig takımı Samsunspor'un Basın Sözcüsü Rüştü Araboğlu, 2017-2018 yılı futbol sezonu için yaptığı açıklamada, "Lige iyi hazırlanıyoruz. Yeni stadyumumuzda açılış maçımız Ankaragücü maçı ile olacak. 29 Temmuz Cumartesi akşamı saat 20.00'da yeni stadyumunda olacak" dedi.
Samsunspor'un Basın Sözcüsü Rüştü Araboğlu ve sportif direktörü Rüştü Araboğlu, takımın yeni sezon çalışmaları ve yapılan transferlerle ilgili Nuri Asan Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi. Samsunspor'un sezon öncesi ilk maçını Tekkeköy İlçesi'nde yapımı tamamlanan Yeni 19 Mayıs Stadyumu'nda Ankaragücü ile yapacaklarını belirterek, "Stadyum açılış maçımız Ankaragücü maçı ile olacak. 29 Temmuz Cumartesi akşamı saat 20.00'da yeni stadyumunda olacak. Ankaragücü bir gün önce Samsun'a gelecek ve misafirimiz olacak. Ankaragücü önemli ve köklü bir takım. Burada olması bizim için onur vesilesi. Aynı gün için programladığımız bir şöhretler maçı planlıyoruz. Eski Samsunsporlu ünlü futbolcular arasında olacak. Ayrıca konserde planlıyoruz. İsimleri önümüzdeki günlerde paylaşacağız. Karşılaşma için Samsunspor'a emeği gecen herkesi davet edeceğiz. Taraftarımızın da orada olmasını arzu ediyoruz" dedi.
Kamp süreci, tesis ve kulüp çalışmalarının yanı sıra pasolig ile ilgili de bilgiler veren Basın Sözcüsü Araboğlu, "Takım Erzurum'da kampta yarın dönecekler. Salı gününe kadar izinli olacaklar. Sonra ikinci kamp dönemimiz başlayacak. Kulübümüzde bir takım çalışmalar devam ediyor. Tesislerimizde ki antrenman sahamızdan 2 numaralı sahanın tamamında değişiklik olacak. Tesislerde yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. Pasoligle ilgili, numaralandırma çalışmamaları devam ediyor. Sisteme aktarmalar, içinde devam ediyor. 10 gün içinde çalışmalarını bitirip bizde kombineye çıkacağız.  Bizim bu sene ki hedefimiz Süper Lig’dir. Önemli transferler yaptık ve devamı olacak acele etmiyoruz. Çünkü bu işin pardonu yok" diye konuştu.
SPORTİF DİREKTÖR ZEREN: 2 YERLİ 4 YABANCI OYUNCU DÜŞÜNÜYORUZ
Transferler ile ilgili açıklamalarda bulunan Samsunspor'un sportif direktörü Coşkun Zeren, "Lig başlayana kadar 2 yerli ve 4 yabancı oyuncu daha transfer etmeyi düşünüyoruz. Bu zamana kadar 12 oyuncuyla sözleşmeyle imzaladık. Canberk Aydın'ın gitmesinde fayda var. Onun içinde bizler içinde iyi olacak. Ben böyle düşünüyorum" dedi.

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!