Samsunspor iyi başlamak istiyor

Güncelleme Tarihi:

Samsunspor iyi başlamak istiyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2006 17:45

Gaziantepspor maçı hazırlıklarını sürdüren Samsunspor'da teknik direktör Erdoğan Arıca, “Tek amacımız var, o da ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak" dedi.

Haberin Devamı

Akşam saatlerinde yapılan çalışmaya, Afrika Kupası nedeniyle ülkelerine giden Kais ve Ayari katılmadı. Ara transferde CSKA Sofia'dan transfer edilen kaleci Dejan Maksic ise hafif sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı çalıştı.
Çalışma öncesi bir açıklama yapan teknik direktör Arıca, amaçlarının ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapmak olduğunu bildirdi.

Yarın Gaziantep'e hareket edeceklerini bildiren Arıca, bu maçtan umutlu olduğunu belirterek, şunları kaydetti:
“Tek amacımız var, o da ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak. Dolayısıyla Gaziantepspor'dan 3 punla dönmek istiyoruz. Oyuncularımın performansından, idmana katılımından, ritimlerinden ve tempolarından son derece mutluyuz. Bu durum bizi umutlandırıyor. Onlara çok güveniyoruz. Bu nedenle de 'kesinlikle kazanacağız' diye düşünüyoruz.”
Arıca, yeni transferlerden kaleci Dejan Maksic'in sakatlığı nedeniyle bu maçta forma giyemeyeceğini, Guaye ve Tolga'nın da bonservis problemleri olduğunu bildirdi.

Ceyhun'un durumunun resmiyet kazanmadığını belirten Arıca, Tamer ve Mehmet Polat'ın ise bu maçta takımdaki yerlerini alabileceklerini söyledi.

Karadeniz ekibinin Gaziantepspor maçında sahaya muhtemelen Kerem, Musa, Tamer, Kenan, Adnan, Mustafa Çiçek, Marciel, Mehmet Polat, Celil, Serkan Aykut ve Rafael tertibi ile çıkması bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!