Samsunspor-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor soyunma odaları

Güncelleme Tarihi:

Samsunspor-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor soyunma odaları
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2017 16:35

Samsunspor-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor soyunma odaları

Haberin Devamı

Hakan AKGÜN / SAMSUN, (DHA)- TÜRKİYE 1'inci Ligi takımı Samsunspor'un teknik direktörü Osman Özköylü, Gaziantep Büyükşehir Belediyesporla 0-0 berabera kaldıkları karşılaşmadan sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Samsunspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, "Kısır oynadık, üretken olamadık. Bunda rakibin oynadığı oyun sisteminin de etkisi var. Rakip sahaya santraforsuz çıktı, zaten onların bu formatı da şunu gösteriyordu. 'Biz pozisyon vermeyelim, gol yemeyelim ve atabilirsek atmaya çalışalım.' Zaten onlarında pozisyonları yok ama bizde üretemedik. İsteğimiz 3 puanı alamadık. Neticede sahada kazanmak için gayret gösteren ama bir türlü pozisyonlar bulamayan bir takım vardı. Neticede sahadan 1 puanla ayrılmış olduk" dedi.
OĞUZ ÇETİN: SAMSUN'U ALTIMIZDA TUTMUŞ OLMAK ÖNEMLİYDİ
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Oğuz Çetin ise, düşme potası içindeki takımlar için çok zorlu bir sürecin yaşandığını ifade ederek şunları söyledi:
"Samsunspor'un çok etkili oyuncuları var. Böyle bir takıma karşı son derece stratejik bir maç oynadık. Takımım ve oyuncuların tedirgindi. Samsun gibi önemli bir rakibi ve bizi yendiği zaman üstümüze çıkacak bir takımı altımızda tutmuş olmak ve bunu başarmak önemliydi. Oyuncularımı kutluyorum."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!