Samsunspor, alacaklı futbolculara yaklaşık 600 bin Euro ödeme yaptı

Güncelleme Tarihi:

Samsunspor, alacaklı futbolculara yaklaşık 600 bin Euro ödeme yaptı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 09, 2016 13:22

Samsunspor, alacaklı futbolculara yaklaşık 600 bin Euro ödeme yaptı

Haberin Devamı

Hakan AKGÜN/SAMSUN, (DHA)- SAMSUNSPOR’un Sportif Direktörü Coşkun Zeren, "Kulübümüzün geçtiğimiz sezon kulüpten alacakları bulunan Bahia Dos Santos, Mihael Fink, Valdomiro Duarte ve Eldin Adilovic’e 600 bin Euro civarında ödeme yaptı. Bu çok ciddi bir rakamdır. Emek veren inan ve güvenen bir ekibimiz var. Bu sezon Samsunspor'u taraftarlarımızla beraber iyi yerlerde göreceğiz" dedi.
PTT 1'inci lig takımlarınsan Samsunspor yeni sezon hazırlıklarına Nuri Asan Tesisleri'nde teknik direktörü Engin Korukır, gözetiminde sürdürüyor. Günde çift idman yaparak sezona hazırlanan Samsunspor’un durumu hakkında açıklamalarda bulunan Sportif Direktörü Coşkun Zeren, "Kulübümüzün geçtiğimiz sezon borçları bulunan Bahia Dos Santos, Mihael Fink, Valdomiro Duarte ve Eldin Adilovic'e 600 bin Euro civarında ödeme yaptık. Bu çok ciddi bir rakamdır. Yoğun ve yorucu bir kamp geçirdik. Son hazırlıklarımızı tamamlıyoruz. Arkadaşlar arasında ki uyum çok iyi. Eksiklerimiz var. İnancımız tam umudumuz son derece yüksek. Bunlar bize umut veren şeyler. Yarın Çaykur Rizespor'la hazırlık maçı için Samsun’dan hareket edeceğiz. Perşembe günü saat 17.00’da karşılaşacağız. O maçta oyuncularımızın son durumuna bakacağız.
Bursaspor maçı kesin ama dönüşümüzde eğer sıkışık bir takvim var. Bursaspor’la da deplasmanda karşı karşıya geleceğiz. Belki programda kayma olabilir. Çaykur Rizespor maçı sonrası son duruma ve takvime göre hareket edeceğiz. Artık lige son hazırlık maçlarıyla hazır hale geleceğiz" dedi.
Ayrıca bugünkü antrenmana çıkmayan Ekigho Ehiosun'un, kulüple ilgili bazı sıkıntılarının olduğundan ve kulüpten ayrılmak istediğinden antrenmana çıkmadığı iddia edildi.

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!