Samsunlular 'Büyük Buluşma'ya hazır

Güncelleme Tarihi:

Samsunlular Büyük Buluşmaya hazır
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2017 11:13

Samsunlular 'Büyük Buluşma'ya hazır

Haberin Devamı

SAMSUN,(DHA) - İSTANBUL Samsunlular Sanayici ve İşadamları Derneği (İSGİYAD), Samsun Dernekler Federasyonu'nun (SADEF) da desteğiyle pazar günü hemşehrileri kahvaltıda bir araya getirecek.



İSGİYAD Başkanı Fikret Bıyık, beraberinde Başkan Yardımcısı Muharrem Kurtça ile birlikte, SADEF'i ziyaret etti. SADEF Başkanı Yıldıray Baş, aynı zamanda Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı da olan SADEF Siyasi İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Eren Kaya ve SADEF Yüksek İstişare Meclisi Başkanı Mustafa Tarım ile bir süre sohbet İSGİYAD yöneticileri, pazar günü düzenlenecek kahvaltının detaylarını da görüştü.

İSGİYAD: KUCAKLAŞMA GÜNÜ



Esenyurt Belediyesi Güzelyurt Kültür Merkezi'nde Samsunluları bir araya getireceklerini söyleyen İSGİYAD Başkanı Fikret Bıyık, "İstanbul'da yaşayan tüm hemşehrilerimizi kahvaltımıza bekliyoruz. Birbirimizi hasretle kucaklayacağımız bu büyük birlikteliğin heyecanı içerisindeyiz. SADEF'e de desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

SADEF: DÖRT GÖZLE BEKLİYORUZ



SADEF Genel Başkanı Yıldıray Baş da, "Hemşehrimiz olan iş adamlarımız, bizleri, bu büyük metropolde yaşayan Samsunluları yalnız bırakmıyor. Pazar günü için organize ettikleri bu güzel ve anlamlı organizasyon her türlü takdirin üzerinde. Bizler de dört gözle pazar gününü bekliyoruz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!