Samsung Galaxy S8 modelleri için yeni güncelleme

Güncelleme Tarihi:

Samsung Galaxy S8 modelleri için yeni güncelleme
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2017 10:41

Samsung, Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus modelleri için Android 8.0 Oreo güncellemesinden sonra hata düzeltmeleri için bir güncelleme daha yayınladı. Güncellemenin ana odak noktası ise; güvenlik.

Haberin Devamı

G950FXXU1AQK7 sürüm numarasına sahip Samsung Galaxy S8 ve G955FXXXU1AQK7 sürüm numarasına sahip Samsung Galaxy S8 Plus modelleri için yayınlanan yeni güncelleme 545 MB boyutunda.  Google’ın Kasım ayı güvenlik yamalarına ev sahipliği yapan güncellemede 60 güvenlik açığı kapatıldı. Samsung yazılımlarındaki güvenlik açıkları kapatılırken, Bluetooth özelliği de yeni güncellemeyle stabil hale geldi.

Bu yeniliklerin yanı sıra WPA2 kablosuz ağ şifreleme protokolünde çıkan ve Android cihazların %41’lik kısmını tehdit eden KRACK güvenlik açığı yeni yayınlanan bu güncellemeyle giderildi.

Dağıtımına Hollanda’dan başlayan yeni güncellemenin önümüzdeki günlerde Avrupa’da ve ülkemizde de aktif hale gelmesi bekleniyor. Son olarak yazılım güncelleştirmesinin ne zaman geldiğini merak eden kullanıcıların ise Ayarlar>Yazılım Güncelleştirme bölümlerine giderek, güncellemenin gelip gelmediğini takip edebilirler.  

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!