Samsung Galaxy Note 6 fena geliyor!

Güncelleme Tarihi:

Samsung Galaxy Note 6 fena geliyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2016 07:32

Samsung'un yeni 6GB'lık RAM yongası, Note 6'yı tam bir canavara dönüştürebilir.

Haberin Devamı

Samsung'un amiral gemisi telefonlarının bir özelliği, teknik özelliklerde genellikle rakip amiral gemilerini geride bırakmaları. Yeni dedikodular ise Samsung'un bir sonraki Note'unun geniş, 6GB'lık RAM'le gelebileceğini söylüyor.

Firma, geçtiğimiz günlerde Çin'de düzenlenen Mobile Solutions Forum'da 6GB DRAM yongasını tanıttı. 6GB RAM'e sahip telefonlara daha önce rastlamış olsak da, bu tür modeller sıkça karşımıza çıkmıyor. Dahası Samsung'un yeni RAM yongası 10nm üretim teknolojisini kullandığından, piyasadaki 6GB RAM'li telefonlardan daha verimli çalışacak. Bununla birlikte 6GB'lık RAM yongasınınGalaxy Note 6'ya gireceğinin bir garantisi bulunmuyor. Sadece bu ihtimalin yüksek olduğunu söyleyebiliriz.

Galaxy Note 5, aynı sene çıkan Galaxy S6'dan daha fazla RAM'e sahipti. Bu orantı 4GB'lık Galaxy S7 için de geçerli olursa, Note 6'da 6GB RAM görebiliriz. Note 6'nın 5,8 inç QHD ekran, 2,6GHz dört çekirdekli Snapdragon 823 işlemci ve 4200mAh pil gibi göz alıcı özelliklerle geleceği de söyleniyor. Tüm bunlar doğruysa, Galaxy S7'yi yeterince büyük ve güçlü bulmayanlar, Note 6'yı bekleyebilirler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: 5 UNUTULMAZ AKILLI TELEFON EFSANESİ

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!