Samsun merkezli uyuşturucu operasyonunda 20 gözaltı

Güncelleme Tarihi:

Samsun merkezli uyuşturucu operasyonunda 20 gözaltı
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2017 13:40

Samsun merkezli uyuşturucu operasyonunda 20 gözaltı

Haberin Devamı

Hakan ÇELİKBAŞ/SAMSUN, (DHA) - SAMSUN'da Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin Samsun merkez ve Bafra İlçesi ile İstanbul'da gerçekleştirdiği eş zamanlı operasyonda uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla 20 kişi gözaltına alındı.
Samsun Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri İstanbul'dan getirdikleri uyuşturucuyu sokaklarda satan kişiler hakkında yaklaşık 3 ay önce takip başlattı. Yapılan takibin tamamlanmasının ardından bu sabah Samsun merkez ve Bafra İlçesi ile İstanbul'da 212 polis ve 2 narkotik dedektör köpeğinin katılımıyla 26 adrese eş zamanlı baskın düzenlendi. Yapılan baskında 20 şüpheli 'bireysel halde uyuşturucu ticareti yapmak' suçundan gözaltına alındı. Yapılan ev aramalarında ise 6 kilo 595 gram bonzai, 110 gram kokain, 147 gram esrar, 3001 adet ecstacy hap, 5 adet ruhsatsız tabanca, 1 pompalı tüfek ve 2 adet kurusıkı tabanca ele geçirildi.
Öte yandan operasyon kapsamında daha önce gözaltına alınan 10 şüphelinin tutuklandığı kaydedildi. Olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatırken gözaltı sayılarında artış olabileceği belirtildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!