Samsun merkezli 3 ildeki suç örgütü operasyonu

Güncelleme Tarihi:

Samsun merkezli 3 ildeki suç örgütü operasyonu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2016 16:31

- Operasyonda gözaltına alınan 24 şüpheliden 15'i adliyeye sevk edildi

Haberin Devamı

SAMSUN (AA) - Samsun merkezli 3 ilde suç örgütüne yönelik operasyonda gözaltına alınan 24 şüpheliden 15'i adliyeye sevk edildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin yaklaşık 4 aylık çalışmasının ardından Samsun, İstanbul ve Ankara'da düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 24 zanlının emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Zanlılardan E.A, F.R, T.Ö, A.A, H.U, A.K, İ.B, Ö.A. ve Ö.A, savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

Suç örgütü elebaşı Hüseyin K. ile Fikret K, Halit K, Ahmet K, Utku K, Ahmet M, Uğur Y, Fatih T, İrfan K, Gürkan K, Fatih Ö, Murat H, Turgay A, Lütfü B. ve Recep P, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi.

Samsun merkezli 3 ilde 28 ev ve iş yerine 200 polisin katılımıyla düzenlenen operasyonda "yasa dışı örgüte üye olma, ihaleye fesat karıştırma, zorla çek ve senet tahsilatı, nitelikli dolandırıcılık, yağma, tehdit, örgüte yardım etmek, resmi evrakta sahtecilik" suçlarından, aralarında iş adamlarının da bulunduğu 24 kişi gözaltına alınmıştı.

Haberin Devamı

Adreslerde yapılan aramada 3 ruhsatsız tabanca, 2 pompalı tüfek, 100 civarında mermi ile bir miktar uyuşturucu, çek ve senetler ele geçirilmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!