Samsun Kadın Doğum Hastanesi Yenileniyor

Güncelleme Tarihi:

Samsun Kadın Doğum Hastanesi Yenileniyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2015 10:44

SAMSUN KADIN DOĞUM VE ÇOCUK HASTALIKLARI HASTANESİ 24 YATAKLI YENİ SERVİS HİZMETE GİRDİ.

Yenileme çalışmalarına başlanan Samsun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi bünyesinde 24 yataklı olarak hizmete giren serviste ayrıca engelli hastalara özel hazırlanmış bir de hasta odası bulunuyor.
Samsun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi bünyesinde nitelikli oda sayısının artırılması yönünde yapılan çalışmalar kapsamında yenilenme işlemleri tamamlanan ilk servis, Samsun Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Dursun M. Mehel, İdari Hizmetler Başkanı Dr. Yılmaz Dündar, Tıbbi Hizmetler Başkanı Op. Dr. Mehmet Çelebi, kamu hastanelerinin yöneticilerinin ve hastane çalışanlarının katıldığı bir törenle hizmete açıldı. Açılışta kısa konuşma yapan Samsun Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Dursun M. Mehel, “2015 yılındaki en önemli hedeflerimizden biri hastaların hizmet aldığı servislerin daha nitelikli ve konforlu bir hale dönüştürülmesidir. Bu kapsamda sürdürülen çalışmaların ilk meyvesini Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde almış bulunuyoruz. Nitelikli hasta odası özelliğine sahip her odada, televizyon ünitesi, tuvalet ve banyo bulunuyor. 24 yataklı olarak hizmete giren serviste, bir doğum müdahale odası, hasta yakınları için bekleme alanı ve ayrıca engelli hastalara özel hazırlanmış bir hasta odası da bulunuyor. Bu servisin Kadın Doğum Hastanesi için ilk adımı oluşturuyor. Bölüm bölüm hastanenin servislerini hizmeti aksatmadan yenileyerek hastaneyi baştan aşağı yenileyeceğiz. Hastanenin acil servisinin de daha geniş bir yapıda yeniden düzenlenerek daha konforlu, daha medeni şartlarda sağlık hizmeti alınan bir hale getireceğiz” dedi.
Açılış töreninden sonra hastane yöneticileriyle beraber yenilenen servisteki odaları inceleyen ve Hastane Yöneticisi Op. Dr. Alaiddin Domaç’tan bilgi alan Mehel, daha sonra servis çalışanlarıyla günün anısına fotoğraf çektirdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!