Samsun İstihdam Buluşması gerçekleştirildi

Güncelleme Tarihi:

Samsun İstihdam Buluşması gerçekleştirildi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 2018 19:38

Samsun İstihdam Buluşması gerçekleştirildi

Haberin Devamı

SAMSUN, (DHA)- SAMSUN'da 'Milli İstihdam Seferberliği' kapsamında düzenlenen 'Samsun İstihdam Buluşması' programında konuşan Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Türkiye'nin 24 Haziran seçimleriyle demokrasi ve kalkınma adına önemli bir adım atacağını belirterek, "Her 10 yılda bir darbe üreten sistemi bırakıp artık darbelere son veren vesayetin ortadan kaldırıldığı dönemi başlatmış olacak" dedi.


Samsun'da Samsun Büyükşehir Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Salonu'nda Milli İstihdam Seferberliği kapsamında Samsun İstihdam Buluşması programı düzenlendi. Programa Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, MHP Grup Başkanvekili Erhan Usta, Türkiye İş Kurumu Genel Müdürü Cafer Uzunkaya, Vali Osman Kaymak, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü, Sait Bilgiç, kaymakamlar, ilçe belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluşların yetkilileri ile davetliler katıldı. Programda konuşan Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Türkiye'nin 24 Haziran seçimleriyle demokrasi ve kalkınma adına önemli bir adım atacağını belirterek, "Her 10 yılda bir darbe üreten sistemi bırakıp artık darbelere son veren vesayetin ortadan kaldırıldığı dönemi başlatmış olacak. Parlamentoda başkanlık konusunda da Cumhur İttifakı'nın sağladığı, sunduğu güçlü Türkiye'yi, güçlü hükümeti, güçlü meclisi temin edecek" dedi.

SAMSUN'A 22 BİN İSTİHDAM HEDEFİ
Türkiye İş Kurumu Genel Müdürü Cafer Uzunkaya ise Samsun'da 2018 yılı için 22 bin istihdam hedeflediklerini belirterek, "Biz,  Samsun iline 2018 yılında 22 bin istihdam hedefi verdik. Yanlış tespit etmişiz yılın ilk 6 ayı dolmadan 14 bin rakamına yaklaştı. Bu demektir ki yıl sonunda Samsun'da 30 bin istihdam gerçekleştirecek" diye konuştu.

Program istihdamın 'enleri' ödül töreninin düzenlenmesi ile sona erdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!