'Samsun Evleniyoruz 2017' fuarı Şubat'ta düzenlenecek

Güncelleme Tarihi:

Samsun Evleniyoruz 2017 fuarı Şubatta düzenlenecek
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2017 14:59

'Samsun Evleniyoruz 2017' fuarı Şubat'ta düzenlenecek

Haberin Devamı

SAMSUN, (DHA) - SAMSUN Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hacı Eyüp Güler, Tüyap Samsun Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek 'Samsun Evleniyoruz 2017' Fuarı'nın 9-12 Şubatta yapılacağını söyledi.



Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hacı Eyüp Güler, 'Samsun Evleniyoruz 2017' Fuarının 9-12 Şubat 2017 tarihlerinde Tüyap Samsun Fuar ve Kongre Merkezi Tekkeköy’ de gerçekleştirileceğini söyleyerek "Evlilik Hazırlıkları, konut projeleri, mobilya, aksesuar, dekorasyon, züccaciye, gelinlik, damatlık, abiye kıyafet, çeyiz, halı, düğün organizasyonu, beyaz eşya, ev elektroniği konsepti ile ziyaretçiler ve evlenecek tüm çiftler bu fuarda buluşacaktır. Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak Tüyap Samsun ile gerçekleştirilen yoğun görüşmeler neticesinde, esnafımıza uygulanan çok özel fiyatlar ile fuara katılmalarına ve yüz binden fazla ziyaretçi ile buluşmalarına fırsat sağlanmıştır" diyerek sözlerine şöyle devam etti:



"9-12 Şubat 2017 tarihlerinde, Samsun Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi Tekkeköy’ de, esnafımız Samsun Evleniyoruz Fuarı’na katılarak tüm ilçelerden ve çevre illerden gelen müşterilerle tanışacak, ürün ve hizmetlerini pazarlama fırsatı kazanacaktır. Çok uygun fiyatlarla Tüyap’ ın, profesyonel bir fuarında stant açacak ve standı TÜYAP tarafından hazırlanacaktır. Tüm esnafımıza böyle bir fuardan faydalanmaları için çağrı yapıyorum. Bu fuar esnafın yüzünü güldürecek ve önemli tanıtım ve iş bağlantıları sağlayacaktır."







FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!