Samsun Berberler Odası'ndan ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Samsun Berberler Odasından ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2018 16:05

Samsun Berberler Odası'ndan ziyaret

Haberin Devamı

SAMSUN,(DHA) - SAMSUN Berberler Odası Başkanı Zabit Pilan, Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin için, "Kendisini de esnaflıktan gelen Zihni abimiz, tam bir esnaf dostudur" dedi.

Samsun İlkadım Gazi Esnaf Sanatkarları Kredi ve Kefalet Kooperatifi ve Samsun Berberler Odası Başkanı Zabit Pilan, bazı Oda yöneticileri ile birlikte ziyaret ettiği Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin'e övgüler yağdırdı.
Başkan Zabit Pilan, ziyaretle ilgili yaptığı değerlendirmede ise, "Sayın başkanımız, hepimizin Zihni abisi, esnaflıktan gelen biridir. Bu nedenle, böylesine önemli bir koltuğa oturması biz esnaf temsilcileri için ayrı bir önem taşımaktadır" dedi.
Başkan Zihni Şahin'in, Yusuf Ziya Yılmaz'dan devraldığı hizmet bayrağını çok daha yukarılara taşımak için gece gündüz çalışacağını söyleyen Zabit Pilan, "Değerli başkanımızın berberlerimiz başta olmak üzere tüm esnaf ve zanaatkara her türlü desteği vereceğine olan inancımız tamdır. Biz de kendisine bu çok önemli görevinden sonsuz başarı diliyoruz" ifadelerini kullandı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!