"Şampiyonluk yolunda çok önemli galibiyet"

Güncelleme Tarihi:

Şampiyonluk yolunda çok önemli galibiyet
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2012 22:54

Galatasaray kalecisi Ufuk Ceylan, Sivasspor'a karşı aldıkları 3-1'lik galibiyetin şampiyonluk yolunda çok önemli olduğunu söyledi.

Ufuk Ceylan, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, kazandıkları için çok mutlu olduklarını belirtti.

Sivasspor'un ligin iyi ekiplerinden biri olduğunu ifade eden Ceylan, erken buldukları golün galibiyette kendilerine yardımcı olduğunu kaydetti.

Ceylan, kendisini sürekli hazır tutmaya gayret gösterdiğini dile getirerek, “Muslera'nın kalitesi tartışılmaz. Çok iyi bir kaleci. Biz de Taffarel ile çok iyi çalışıyoruz. Kendimi sürekli hazır tutmaya çalışıyorum. Bugün de elimden geleni yaptım” diye konuştu.

Galibiyetin önemine dikkati çeken Ufuk Ceylan, “Şampiyonluk yolunda çok önemli bir galibiyet. Daha çok maç var, ne olacağı belli olmaz ama ben bu galibiyetin önemli olduğunu düşünüyorum” dedi.

-“Çok yorgun geldik, mutlu şekilde dönüyoruz”-

Galatasaraylı oyuncu Yekta Kurtuluş ise “Bizim için zor bir maçtı. Uzun bir yolculuk yaptık. Çok yorgun geldik, mutlu şekilde geri dönüyoruz. İyi bir galibiyet oldu” ifadelerini kullandı.

Kurtuluş, maçtan önce Umut'a gol pası vereceğini, arkadaşının da bu pası değerlendireceğini aralarında konuştuklarını söyledi.

Kendisine verilen şansı iyi değerlendirmeye çalıştığını ifade eden Kurtuluş, soğuk havadan fazla etkilenmediklerini sözlerine ekledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!