Şampiyonluk namazı

Güncelleme Tarihi:

Şampiyonluk namazı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2001 00:00


Oktay ENSARİ / KAYSERİ, DHA
Haberin Devamı

Türkiye 3'üncü Ligi terfi maçı finalinde ilginç bir şampiyonluk yaşandı. Ankara Kızılcahamam Belediyespor'u 2-1 mağlup ederek hedefe ulaşan Konya Ladik Kompenspor takımının tüm futbolcuları sahada iki rekat ‘şükür namazı’ kıldı.

Statlarda futbol maçlarından sonra galip gelen takımın taraftarlarının kıbleye dönüp secdeye kapanma modasına artık futbolcular da uydu. Fenerbahçe galibiyetinden sonra Trabzonsporlu taraftaların, Galatasaray galibiyetinden sonra Fenerbahçeli taraftarların yeşil sahada namaz kılmasından sonra dün de Kayseri'de bir futbol takımının tüm oyuncuları sahada topluca namaza durdu. Türkiye 3'üncü Ligi terfi maçı finalinde, Ankara Kızılcahamam Belediyespor'u 2- 1 mağlup ederek hedefe ulaşan Konya Ladik Kompenspor takımının tüm futbolcuları iki rekat ‘şükür namazı’ kıldı, soyunma odası ve otobüste tekbir getirdi.

KAPTAN: BU İNANCIN ZAFERİ

Maç bitiminde Konya Ladik Kompenspor takımının tüm oyuncuları soyunma odasına gitmek yerine sahada orta yuvarlakta toplandı. Takımın tüm oyuncuları, 2 rekat şükür namazına durdu. Konya Ladik Kompenspor futbol takımı kaptanı Reşit Büyükağaçlı sahada namaz kılmalarıyla ilgili soruları yanıtlarken bunun normal olduğunu belirterek ‘‘Bu inancın zaferidir. Takım olarak ve oyuncular olarak inandık ve 3'üncü Lige yükseldik. Türk insanı mutlu olduğunda şükür eder. Biz de saha ortasında namaz kılarak, 3'ücü Lige çıktığımız için şükretik’’ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!