'Şampiyonluk kupasını bu sarayda alacağız'

Güncelleme Tarihi:

Şampiyonluk kupasını bu sarayda alacağız
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2016 00:59

Beşiktaşlılara müjdeyi Başkan Fikret orman verdi. Vodafone Arena'daki ilk maç 11 Nisanda...

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ camiasının uzun süredir tamamlanmasını beklediği Vodafone Arena Stadı, 10 nisan pazar günü devlet protokolünün katılımıyla yapılacak törenle hizmete girecek. Siyah beyazlılar yeni mabedindeki ilk maçını da 11 nisan pazartesi günü Bursaspor ile oynayacak...Stadın açılış planlamasıyla ilgili Divan Oteli’nde gerçekleştirilen basın toplantısında BEŞİKTAŞ Başkanı Fikret Orman ve Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Gökhan Öğüt, hem açılış organizasyonu, hem de yaşadıkları duygularla ilgili açıklamada bulundular.

'CUMHURBAŞKANI SAYESİNDE'
ARTIK eve dönüyoruz. Bir saray yaptık. İşin sonuna geldik. Geri sayıma başlayacağız. Kombine bilet alanlar bir sezonluk aldılar. Bu 3 maçta bilet satacağız, kombine önümüzdeki sezon tamamen geçerli olacak. O, 3 maçlık dönemi ayarlamak için böyle bir şeye ihtiyacımız oldu.

- Şampiyonluk kupasını da orada kaldırmak istiyoruz. Hakkıyla oynayan, şerefiyle kazanan bir kulübün başkanı olarak inşallah kupayı kaldırmak bize nasip olur.

- Stadı yapmak için izin almak istediğimizde bazı bakanlarımız karşı çıkmıştı ama Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın sayesinde bütün izinleri aldık ve onun sayesinde ülkemize son derece güzel bir eser kazandırmış olduk.

Şampiyonluk kupasını bu sarayda alacağız


ORMAN'A ANNE DESTEĞİ
BEŞİKTAŞ Başkanı Fikret Orman’ı annesi Nuran Orman statta ziyaret ederek kendisine başarı diledi. Elini öpen oğlu ile gurur duyduğunu söyleyen Nuran Orman, “Gecesini gündüzüne katarak harika bir stadın ortaya çıkmasında rol oynadı” dedi. 

Şampiyonluk kupasını bu sarayda alacağız


RIHANNA DA SAHAYA ÇIKACAK
VODAFONE Arena için kademeli açılış planları düzenlendi. Yeni sezon açılışında sahneye Rihanna’nın çıkarılması hedefleniyor. Bu doğrultuda THY ve Koç gibi sponsor firmaları da devreye sokan siyah beyazlı yönetim, tam anlamıyla gövde gösterisi yapmakta kararlı. Rihanna’yı İstanbul’a getirmek için uzun süredir görüşmelerini sürdüren yöneticiler, süper yıldızın konser ve seyahat programılarını da göz önüne alarak alternatif planlar hazırlıyor. 

YENİ MABEDİ ERDOĞAN AÇACAK
10 NİSANDA protokol açılışı yapılacak olan stadın ilk konukları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve siyaset dünyasından bir çok isim olacak. Ertesi gün taraftar organizasyonu sonrası Bursaspor ile ilk maç oynanacak.





Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!