Şampiyonluk Kupası Kayseri Kartal Yuvası'nda

Güncelleme Tarihi:

Şampiyonluk Kupası Kayseri Kartal Yuvasında
Oluşturulma Tarihi: Haziran 27, 2016 14:52

Spor Toto Süper Lig 2015-2016 Hasan Doğan Sezonu'nda şampiyon olan Beşiktaş'ın 14. şampiyonluk kupası Kayseri'de sergilendi.

Haberin Devamı

Kartal Yuvası'nda sergilenen şampiyonluk kupasına siyah beyazlı taraftarlar büyük ilgi gösterdi. Taraftarlar, takımın 14. şampiyonluk kupası ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Şampiyonluk Kupası Kayseri Kartal Yuvasında


Beşiktaş'ta Kulübün Dernekler ve Taraftarlar Sorumlusu, Kartal Yuvası sahibi Burhan Topuz "Fikret Orman'ın yönetim kurulunun alt kurulu çalışanlarıyız. Aynı zamanda Kayserili olmamız nedeniyle kupamızı şehrimize getirdik. Şampiyonluk kupamızın Kayseri'ye getirilip, halkımızla bir arada olması bizi çok mutlu ediyor.

Şampiyonluk Kupası Kayseri Kartal Yuvasında


Beşiktaş yönetim kurulu ve üyelerine bize bu mutluluğu yaşattıkları için çok teşekkür ediyoruz. Halk da Beşiktaş yönetimine selamlarını iletiyorlar. Ramazan olmasına rağmen inanılmaz bir ilgi var. Sabah 10.00'da başladık. Halkımızın teveccühü inanılmaz iyi. Sergimiz akşam 22.00'ye kadar açık olacak. Fikret Orman uçağı kaldırdı. İnşallah Beşiktaş çok daha iyi yerlerde olacak. O sene bu sene, bundan sonra her sene." dedi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!