Şampiyonluğa geldim

Güncelleme Tarihi:

Şampiyonluğa geldim
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 1999 00:00

Haberin Devamı

Milli futbolcu, 9 yıl önce iki ay antrenmanlarına çıktığı F.Bahçe camiasına girmenin mutluluğunu yaşadığını vurgularken, ‘‘Trabzon'da lig şampiyonluğu yaşayamadım. Şimdi F.Bahçe'de bunun için çalışacağım’’ dedi.

Sözleşme imzalayarak resmen F.Bahçeli olan Abdullah, iddialı konuştu

Sonunda Fenerbahçe'de

Trabzonspor formasını 9 yıl giydikten sonra dün resmen Fenerbahçeli olan Abdullah Ercan, sözleşme imzaladıktan sonra iddialı konuştu. ‘‘9 yıl boyunca Trabzon'da büyük başarılara imza attık. Ama lig şampiyonluğu yaşamadım’’ diyen Abdullah, sarı lacivertli forma ile bu özlemini sona erdireceğini ifade etti.

9 yıl geciken forma

9 yıl önce Fenerbahçe idmanlarına çıktığını belirten Abdullah şöyle konuştu: ‘‘1990 yılında Beyoğlu Yeniçarşı takımında oynarken Veselinoviç döneminde Fenerbahçe'yle iki ay idmanlara çıktım. Daha sonra 18 yaşında Trabzonspor forması giydim. 9 yıl formasını giydiğim bordo mavili camiaya çok şey borçluyum. Gördüğüm ilgi ve sevgiyi asla inkar edemem. Hiçbir zaman unutamam.’’

Başarı sözü verdi

‘‘Trabzon'dan ayrılmamın sebebi yeni bir heyacan arayışıdır’’ diyen milli futbolcu sözlerini şöyle sürdürdü: ‘‘Büyük bir camiaya geldim. Büyük başarılara imza atacağıma söz veriyorum. İdealim kendimi sevdirmek, saygı ve itibar kazanmak. Bu transferde sayın Aziz Yıldırım'ın büyük katkısı oldu. Mehmet Ali Bey ile aile bağlarının güçlü olması nedeniyle transfer gerçekleşti.

Çıta yükselecek

9 yılda yurt içinde ve yurt dışında büyük başarılara imza attık ancak en büyük hayalim olan lig şampiyonluğuna ulaşamadık. Çıtayı yükseltmek için buraya geldim. İşimin zor olduğunu, daha çok çalışmam gerektiğini biliyorum. Geçen yıl, en formsuz dönemimi yaşadım. Bunun çeşitli nedenleri var ama bir gerçek var ki oynadığım takıma hiçbir zaman ihanet etmedim ve tavır almadım.

Kolay uyum sağlarım

Ogün de yapılması gereken bir transferdi. Birbirimiz açısından çok iyi oldu. Takıma uyum sağlayacağıma inanıyorum. Birçok arkadaşımla milli takımda birlikte oynadık. Fenerbahçe'deki ilk sezonumda hasret kaldığım şampiyonluğa ulaşmak istiyorum.’’

Ogün'ün imzası bugün

FENERBAHÇE'nin Trabzonspor'dan Abdullah'la birlikte transfer ettiği Ogün Temizkanoğlu'nun bugün imza atması bekleniyor. Samsun'da antrenör kursuna katılan Ogün'ün bugün İstanbul'a gelerek yeni takımıyla iki yıllık sözleşme yapması bekleniyor.

Yıldırım: Büyük yıldız

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Türk futbolunun yetiştirdiği en büyük yıldızlardan birini renklerine bağladıklarını belirterek, ‘‘F.Bahçe'ye uzun yıllar hizmet edeceğine inanıyorum’’ dedi. Abdullah, imza töreninden sonra 6 numaralı F.Bahçe formasıyla sahaya çıktı.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!