Şampiyonlardan Milli Eğitim'e ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Şampiyonlardan Milli Eğitime ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2017 17:52

Şampiyonlardan Milli Eğitim'e ziyaret

Haberin Devamı

SİVAS, (DHA)- ATLETİZM yarışmalarında takım olarak Türkiye birincisi olan Süleyman Demirel Ortaokulu öğrencileri Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy'u ziyaret etti.
Ziyarette, Süleyman Demirel Okul Müdürü Mustafa Taş, beden eğitimi öğretmenleri Yasin Şahin ve Davut Sarı ve sporcular yer aldı. Elde edilen başarı hakkında bilgi veren Okul Müdürü Mustafa Taş, "Trabzon'da gerçekleştirilen Okullararası Yıldızlar Atletizm Türkiye Şampiyonasında öğrencilerimiz Sivas tarihinde bir ilki gerçekleştirdi ve Türkiye Şampiyonu oldular. 81 ilden 16 takımın finale kaldığı şampiyonada öğrencilerimiz üstün bir başarı göstererek Türkiye birinciliği kupasını ilimize getirdiler" dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy ise öğrencileri başarılarından dolayı tebrik ederek, bir süre sohbet etti.
Altınsoy, "Hepinize teşekkür ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum. İnşallah, ileride lisede de okul takımından kopmayarak daha büyük başarılara imza atarsınız. Ben genelde gelen heyetlere bakıyorum, sporda başarılı olanlar derslerinde de başarılı oluyorlar. Neden? Çünkü disiplin var. Belirli saatte kalkacak, belirli şeyleri yiyecek, belirli saatte çalışacaksın. Bu çalışma temposu derslere de yansıyor. Sivas'ın adını duyurdunuz, inşallah ileride de Türkiye’yi dışarıda temsil etme noktasında da başarılarınızı bekliyoruz. Gayretle çalışırsanız olmayacak bir şey yok" ifadelerini kullandı.
Altınsoy, daha sonra öğrencilere çeşitli hediyeler takdim etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!