Şampiyonlardan Başkan Zolan'a ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Şampiyonlardan Başkan Zolana ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Kasım 05, 2017 15:34

Şampiyonlardan Başkan Zolan'a ziyaret

Haberin Devamı

AVRUPA Şampiyonu olan İşitme Engelliler U-20 Bayan Basketbol Türk Milli Takımı'nda oynayan Denizlili sporcular, AK Partili Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti.

Polonya'da düzenlenen Avrupa Şampiyonası'nda birinciliği elde eden U-20 Bayan Basketbol Türk Milli Takımı'nda oynayan Denizlili sporcular Feyzanur Bal ve Ümeyra Gündem Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı makamında ziyaret etti. Ziyarete katılan Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Sevil Güngör, Denizlili şampiyon sporcuların bugüne kadar katıldığı müsabakalarda yaşadıkları başarıları anlattı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, gençlere fırsat verildikçe bu tür başarıların sağlanacağını belirtti.

Başkan  Zolan, genç sporculara başarı dileyerek, "Çocuklarımıza teşekkür ediyoruz. İnşallah başarıları daim olsun. Biz her zaman gençlerimizin yanındayız. Elimizden ne geliyorsa vermek noktasında gayret göstereceğiz. İnşallah spordaki başarılarımız daha iyiye daha güzele gidecek. Sizler örnek olacaksınız. Başarılarınızdan dolayı  tebrik ediyorum" dedi.

Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!