Şampiyonlar şimdi de Finlandiya’da ter döküyor

Güncelleme Tarihi:

Şampiyonlar şimdi de Finlandiya’da ter döküyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 23, 2009 00:00

Estonya’da 25-30 Haziran tarihleri arasında yapılan Atletizm Dünya Okullar Arası Yarışmaları’nda dünya şampiyonu olan Beypazarı Lisesi kız takımı, bu kez Finlandiya’da Avrupa Yıldızlar Olimpik Festivali’nde (EYOF) dereceye girebilmek için mücadele ediyorlar.

12-18 Temmuz tarihleri arasında Dünya Yıldızlar Atletizm Şampiyonası’na katılıp, çeşitli derecelere imza atan Beypazarı Lisesi’nden beş kız sporcu, Finlandiya’ya geçerek, 19-26 Temmuz tarihleri arasında yapılan Avrupa Yıldızlar Olimpik Festivali’nde (EYOF) yarışıyor. 800 metrede Hande Yazıcıoğlu, 100-200 metrede Nimet Karakuş, Disk ve Gülle atmada Elçin Kaya, yüksek atlamada Esengül Gökdemir Çekiç atmada Kıvılcım Kaya, Türkiye adına milli takımı temsil ediyorlar.

Sporcuların antrenörü Muhsin Soysal yaptığı açıklamada, "Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından Milli Takım’a alınan Beypazarı Lisesi öğrencilerimiz çok yoğun bir müsabaka devresine girdiler. Son bir ay içinde 3 Avrupa ve Dünya Şampiyonası, 2 Ulusal yarışta yarışarak ülkemizi temsil ettiler. Dünya Liseler Arası Atletizm Şampiyonası’ndan hemen sonra İtalya ve Finlandiya’da Türkiye Atletizm Federasyonu’nca Milli Takımı temsilen yarışan Beypazarı Lisesi kız takımımızdan başarı bekliyoruz" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!