Şampiyonlar kupalarını aldı

Güncelleme Tarihi:

Şampiyonlar kupalarını aldı
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2018 10:11

Şampiyonlar kupalarını aldı

Haberin Devamı

 

Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA) - ANTALYA'nın Demre ilçesinde düzenlenen Voleybol Şampiyonası sona erdi. Şampiyon olan takımlara kupaları törenle verildi.
Demre Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü'nce düzenlenen Voleybol Şampiyonası final maçlarıyla sona erdi. Bir hafta süren şampiyona küçük kızlar, yıldız kızlar, erkekler, genç kızlar ve erkekler kategorilerinde yapıldı. Demre Spor Salonu'ndaki şampiyonaya toplam 25 takım katıldı. Final maçlarını Kaymakam Murat Uz, Belediye Başkanı Süleyman Topcu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Coşkun, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mesut Dikili'nin de aralarında bulunduğu yaklaşık 1000 kişi izledi.
Şampiyonada küçük kızlarda 80'inci Yıl Cumhuriyet Ortaokulu şampiyon olurken, ikinciliği Özel Atılım Ortaokulu, üçüncülüğü Köşkerler Ortaokulu aldı. Yıldız kızlarda 80'inci Yıl Cumhuriyet Ortaokulu şampiyon oldu, Atatürk Ortaokulu ikinci, Çevreli Ortaokulu üçüncülüğü elde etti. Yıldız erkeklerde Beymelek Şehit Esen Ortaokulu şampiyon olurken, 80'inci Yıl Cumhuriyet Ortaokulu ikinci oldu. Genç erkeklerde şampiyon Demre Anadolu Lisesi oldu. Bu dalda ikinciliği Demre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, üçüncülüğü de İmam Hatip Lisesi aldı. Genç kızlarda Demre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi şampiyon oldu. İkinciliği Demre Anadolu Lisesi, üçüncülüğü de Özel Demre Ekol Lisesi aldı.
Şampiyonada dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını Kaymakam Murat Uz, Belediye Başkanı Süleyman Topcu ve diğer protokol üyeleri verdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!