Şampiyonda işlem tamam

Güncelleme Tarihi:

Şampiyonda işlem tamam
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2015 01:09

Sezonu 3 kupa ile kapatan Başkent ekibinin Antrenörü Serdar Eler, “Kadromuzu koruduk. Yeni transferlerle birlikte gelecek sezon yarışacağımız tüm kulvarlarda yine iddialı bir takım olacağız” dedi.

Haberin Devamı

Kadınlar Hentbol Süper Lignde sezonu 3 kupayla tamamlayan Yenimahalle Belediyespor, iç transferde 11 oyuncusuyla yeniden anlaştı. Başkent ekibi; Anca Mihaela Rombescu, Marina Tankaskaya, Beyza İrem Türkoğlu, Özge Yakar, Esra Gündar, Yeliz Özel, Kateryna Chumak, Elif Sıla Aydın, Merve Toker, Duygu Aydoğan Soysal ve Lenche Ilkova ile birer yıllığına anlaşma sağladı.
Yenimahalle Belediyespor, dış transferde de daha önce Muratpaşa Belediyespor’dan Olga Laiuk ve Nurceren Akgün, Hırvat Milli Takım oyuncusu Anita Gace’i birer yıllığına kadrosuna katmıştı.
Başkent ekibinin Antrenörü Serdar Eler, takımın kısa sürede büyük bir gelişim gösterdiğini ve hentbola yeni bir soluk getirdiğini belirtip, kadroyu korumuş olmalarının önemine vurgu yaptı.
Geçen sezon lig şampiyonluğu finalini kaybetikten sonra çalışmalara daha harslı ve özverili bir şekilde başladıklarını hatırlatan Eler, şöyle konuştu:
“Sezona başlarken hedefimiz, finalde kaybettiğimiz şampiyonluğu almak ve diğer kupalara da uzanmaktı. Süper Kupayı kazanarak lige başlamamız büyük moral oldu. Oyuncuların kendine olan güveni arttı. Normal sezonda hiç yenilmedik. Bu motivasyonumuzu da büyüttü. Önce Türkiye Kupası’nı ardından da lig şampiyonluğu kupasını kazandık. Yatırımlarımızın karşılığını aldık. Başkent’e üç ayrı gurur yaşattık. Bu da bizleri fazlasıyla mutlu etti. İç transferde 11 oyuncumuzla yeniden anlaştık. Birbirine inanan ve güvenen bir ekip olarak, gelecek sezon yarışacağımız tüm kulvarlarda yine iddialı bir takım olacağımızı söyleyebilirim. Dış transferde de ulaslararası deneyime sahip iki oyuncunun yanı sıra, önemli bir yerli ismi de takıma kazandırdık. Hentbolda Başkent’in marka ekibi olmak için çaba harcıyoruz. İki yılda, belediye ve kulüp yönetiminin büyük destekler ile çok önemli yol aldık. Ancak önümüzde daha kazanılacak büyük ve önemli başarılar duruyor. Bunun bilinci içindeyiz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!